2777
2789
عنوان

زخمم آب میده

445 بازدید | 11 پست

یه زخم رو بینیم هست اندازه عدس بعد اب میده روش چیزی میبنده منم میکنم یا خودش میفته دوباره اب میده روش میبنده چیکار کنم خوب شه؟؟

زیرشم میسوزه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عفونت  کرده

ن بابا از عینکه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
با بتادین بشور

کبره میبنده روش یعنی همون ابه خشک میشه.

سالک نباشه یوقت میرفتی دکتر

پشه سالک وسط مشهد کجا بود🤣

پشه سالک وسط مشهد کجا بود🤣

هست تازه خاهرشوهرم زده

ازینا ک زخم میشه چند وقت جوش بود هی زخم میشد گف چرا خوب نمیشع دیگ رف ازمایش

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
بله در روز چند بار با بتادین بشورید   البته باید دیده بشه چیزی توش نیست

سطحیه بخاطر عینکه.ممنونم

هست تازه خاهرشوهرم زده ازینا ک زخم میشه چند وقت جوش بود هی زخم میشد گف چرا خوب نمیشع دیگ رف ازمایش

من از خونه بیرون نمیرم اینجا پشه نیست