2777
2789

من مجردم و شاغل، یکسال و نیم با کسی بودم کہ دانسجو ارسدہ و کارمند رسمی، دو تا طلاق داشت و چون خونہ خریدہ بود کلی بدھی، با قصد ازدواج اومد کلی بھش کمک مالی کردم تا مشکلات مالیش برطرف شد بعد از یکسال یہ بحث بینمون ش گفت نمیخوامت، بعد باز بھم برگشتیم، سرد بود ولی بود، تا اینکہ ۶ ماہ پیش عقد کردہ بود و نگفتہ بود، ششم عید با پیج فیک از لایو  عروسیپیج یہ اقوامش فھمیدم زن دارہ و عروسیشہ، سہ ھفتہ قبل عروسیش تولدش بود رفتہ بودیم رستوران  و بھش کادو داسم،بھش زنگ زدم گفتم چرا اینطور کردی دعوامون شد گفتم پول و کادوھا رو برگردون، کادوھام گرون قیمت بود، گفت من با زنم خیلی خوشبختم و عاشقشم تو برو یہ فکری بہ حال خودت کن و کلی ھم فحش داد، دلم از اون روز بدجور شکستہ

چه قد بده این جنس تر خدا همشونو له کنه

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئني كه خوشبخته؟ 

خوشبختي ظاهري رو نذار كنار باطني 

كسي با اين اوضاعي كه شما هميشه نقل كردي،نميتونه حتي در تنهاييش خوشبخت باشه!در تاهل بماند

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
مطمئني كه خوشبخته؟  خوشبختي ظاهري رو نذار كنار باطني  كسي با اين اوضاعي كه شما هميشه نقل ...

چرا خوشبخت نباشہ، بعد از دو تا طلاق زندگیشو حفظ میکنہ، پولای منو گرفت و رفت دنبال خوشبختیش

واقعا

اگه دوس داری بیا خصوصی حرف بزنیم منم پر دردم و تنها 😊

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
حرومزاده رو زنگ بزن به زنش دهنشو سرویس کن همه چیو بگو یا که اول به خودش بگو پولامو برگردون وگرنه چوب ...

پول و کادوھامو پس گرفتم، بہ بابا پسرہ عوضی زنگ زدم و طلبامو پسرہ مجبور شد پس بدہ