2777
2789

سلام ...من چیزی از نوزاد وتغذیش و لباسش وحمومش نمیدونم .درسته کمک دست دارم ولی خب خودمم باید بلد باشم یکم ...چه کتابیو پیشنهاد میکنید ...یکمم از مهمترین تجربه هاتون در رابطه با نوزاد پسر بفرمایین.متشکرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حموم که حتما بزرگتر بگو ببره خودتم برو کنارش 

روزای اول هم خیلی میخوابه شما وقتی میبینی خوابش زیاد شد باید هر دو ساعت بهش شیر بدی تا خدای نکرده قندش نیوفته ... ولی خب جوری نباشه که خوابشو بهم بزنی ..هر دفعه شیر دهی هم ۱۵ دقیقه طول بکشه تا هم خوب وزن بگیره.. چون ده دقیقه اول غلظت شیر کمه.. 

زیر ۴۰ رو هم ختنه کنی خیلی بهتره ...چون عصب بچه کامل تشکیل نشده و درد کمتری حس میکنه  ..من ۲۱ روزگی ختنه کردم پسرمو و راضی بودم 

موقع تعویض پوشک وقتی ختنه شده مراقب باش محکم پوشک رو نکشی تا  ی موقع به زخم گیر نکرده باشه 

آروغش رو هم حتما بگیر تا بچه راحت بخوابه.. 

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشین عزیزم 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

عزیزم میشه من و تو خاطرت نگه داری وقت زایمانت دعام کنی

اسمم فروغ

دعادکن مادر بشم همین زودیا خواهری

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

زیر یک ماه ختنه کنین حتما 

بعد هر وعده غذات عرق نعنا بخور 

حتما ماه  اول دو سه مرتبه دکتر ببرین اگر کولیک یا زردی و .... داشت زودتر درمان کنین 

مواظب باش پایین تر از سطح بچه بخوابی ک پتوی شما روی صورتش نیفته و دستاش رو روی پتوی خودش بذاری.

حتما حتما نشسته شیر بده و بعدش حتما آروغش رو بگیر 

بدنش رو چرب کنین

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
عزیزم میشه من و تو خاطرت نگه داری وقت زایمانت دعام کنی اسمم فروغ دعادکن مادر بشم همین زودیا خواهری

دعا میکنم ولی چله حق شناسو بگیر .حتی شده چنبارررر

دعا میکنم ولی چله حق شناسو بگیر .حتی شده چنبارررر

خداخیرت بده عزیزم

الان میرم راجبش سرچ میکنم گلم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
فدات بشم .مرسی

توی حمام دستتون رو حائل کنین روی پیشونی اش و از پشت سر آب بریزید .

سعی کن غذاهای نفاخ نخوری مث کلم . حبوبات خیس نخورده . 

هر دو سه ساعت یبار بهش شیر بده

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد