2777
2789
عنوان

بی بی چک ویور

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نمیدونم چ کنم من بچه نمیخوام جلوگیریم دارم ولی باز استرس دارم دثتا بچه دارم بسه دیگه نمیخوام 😣

بی بی چکات مثبت شدن ؟

یه از بده مطمعن تر شی بعد بهش فک کن

منم بچه نمیخداستم شوهرم میگف سقط کن چون عقد بودیم خیلی ناراحت بودم خیلی زیاد چون بچه نمیخواستم ن بخاطر عقد کلا میخواستم ۲۵ ب اونور بچه بیارم ....خلاصه با تموم ناراحتیم هروقت شوهرم گف سقط کنیم کسی نفهمه سرش داد زدم گفتم من هروقت ازارم ب مورچه رسید اونوقت میتونم اینم بکشم ...اصن ب سقط فک نکردم چون نمیتونم تصور کنم کسی ک قراره پس فردا برا خودش زندگی داشته باشی درس بخونه پیشرفت کنه ...اونوقت من بخوام زندگیو ازش بگیرم

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
عزیزم من تو اقدامم الان بیبی زدم وسط افتاد یعنی مثبته؟😃

من نمیدونم تالا ازینا استفاده نکردم برا من مارکش یچیز دیگ بود فک کردم این مدلش یه خطه☹☹ ایشالله ک باردار باشی😘

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

هر چی میزنی مدیکور نزن 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اره ۲سال انتظارم امضامونخوندی مگه  میگن بهم ک زود زدی 😭همه 😭چون ۱۰روز یادوهفته باید بگذره

عزیزم ندیدم حواسم نبود خوابه خوابم پسرم شبا تا صبح بیداره😭. غصه نخور گلم انشالله ماه دیگه، خدا بزرگه. منم تو اوج نا امیدی باردار شدم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم ندیدم حواسم نبود خوابه خوابم پسرم شبا تا صبح بیداره😭. غصه نخور گلم انشالله ماه دیگه، خدا بزرگ ...

ن من خودم امیددارم ک خودشه و زود زدم اخه دوستم بعده۱۰روز تست زد و مشخص نشد شک داشت حامله اس رفت ازمایش داد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

عزیزم ندیدم حواسم نبود خوابه خوابم پسرم شبا تا صبح بیداره😭. غصه نخور گلم انشالله ماه دیگه، خدا بزرگ ...

مگه چندسالشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ن من خودم امیددارم ک خودشه و زود زدم اخه دوستم بعده۱۰روز تست زد و مشخص نشد شک داشت حامله اس رفت ازما ...

پس بازم صبر کن عزیزم. من خودمم ۵روز بعد موعدم زدم تازه یه خط کمرنگ افتاد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

هنوز به سال نرسیده. ۴ماهشه😑صبحا میگیره میخوابه تخت تا ظهر

ممنون عزیزم ایشالا ک مادربشم منم بزودی سخته انتظار خوب عادیه باید باخابش بخابی و بیداریش بیداربمونی توای ماه همشون اذیت میکنن😁😁