2777
2789
عنوان

اگه خونه پدر شوهر..

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 45 پست

یاد بابام افتادم منو همسرم یه بار خونشون بودیم تو اتاق خواب همسرمم پر و پاچه بیرون بابام صبح خواسته بره سر کار اومد تو اتاق ما 🤣 نمیدونست ما اونجاییم. ببخشید گفت رفت حالا همسرمم نگران پر و پاچش بود که بابام دیده 🤣🤣🤣 سه تایی فقط چند ثانیه زل زده بودیم بهم 

حس بدیه یهو قافل گیر میشه ادم 

شاید مادرشوهرت نمیدونسته اونجایید دیگه تو رودربایستی جا انداخته خوابیده اونجا بعدش🤣اینو جهت دلداری گفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی سه سال مراقبت می خواد... الان دیگه باید خدایی زود برو سر خونه زندگیت..😍😍

ای خواهر من خودم مراقبت کردم دیگه لازم نیست اون بیاد از من مراقبت کنه

و خدایی که در این نزدیکیست 
اره..شما میگی عصبی شدن نداره خودت تو این شرایط قرار بگیری خونسردی؟؟

ما از روز اول عقد هرررر خونه ای موندیم در رو قفل کردیم تا صبح ، که این داستانا پیش نیاد

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

مجبورم.این اشی هست ک.خودم برا خودم پختم زیادی تو عقد رفتم خونشون موندم

دیگه کمش کن برای ارامشت بهتره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دیگه کمش کن برای ارامشت بهتره

سعی میکنم نمیدونم چرا نمیشه خودم دارم خیلی اذیت میشم

بخام نیامم شوهرم میاد دنبالم مثه اینکه من نباشم نمیتونه تحمل کنه

و خدایی که در این نزدیکیست 
سعی میکنم نمیدونم چرا نمیشه خودم دارم خیلی اذیت میشم بخام نیامم شوهرم میاد دنبالم مثه اینکه من نباش ...

باهاشصحبت کن یکم ساده تر اگه برید سر زندگیتون راحت میشید

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام