naziyar مدیر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 عنوان اگه خونه پدر شوهر.. | مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 45 پست اگه خونه پدر شوهر باشین شب خواب باشین ساعتای سه در اتاق یکی باز کنه بیاد تو اتاق چ عکس العملی نشون.میدیندیشب خواب بودیم با شوهرم تو اتاق یهو ساعت سه مادرش در اتاق باز کرد اومد تشکش انداخت تو اتاق گرفت خوابید خیلی عصبی شدم از این کارش و خدایی که در این نزدیکیست 1400/01/28 | 09:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 جایی دیگه نبود بخوابه؟سالن و اتاقا پر بودن؟شاید ترسیده اومده جفت شما نصف شبی کنار شوهرش بود ب بهانه سرد بلند شد اومد تو اتاق و خدایی که در این نزدیکیست
naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 وا تا ساعت 3 کجا خوابیده بود تو هال و خدایی که در این نزدیکیست
زیبای_ناز عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1462 اره..شما میگی عصبی شدن نداره خودت تو این شرایط قرار بگیری خونسردی؟؟ خونه مادر شوهر هیچوقت نخواب من تا حالا نخوابیدم اصلا چه لزومی داره بخوابم چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉 # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15157 اره..شما میگی عصبی شدن نداره خودت تو این شرایط قرار بگیری خونسردی؟؟ اره بخدا عین خیالم نمیشه...عقدی پس .؟! از این ماجراها حالا حالا ها داری خودت رو اماده کن اومده بوده مراقبت باشه بد کرده😂😂😂😂
شهرزاد5267 عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 7767 شوهرم خواب بود من بدخواب شدم تا صبح نتونستم بخوابم عصبی میشم منم . صبح بهش میگفتی . البته با لحن ناز اینا که بد خواب شدم . امشبم زودتر جای مادر شوهرتو بنداز تو اتاق .جلوی چشم شوهرت . بهش بگو نصف شب بدخواب میشم . دوست دارید الان بیاید. کار دستش میاد بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 گفته حتما تا ۳ کاراتون تموم شده من بودم عمرا دیگه میخابیدم اونجا میخوام ب شوهرم بگم درستع مادرت خونشه اختیار خونشه داره ولی کارش اصلا درست نیست نصف شبی بلند شه بیاد تو اتاق پیش ما بخابه لطفا بهش تذکر بده و خدایی که در این نزدیکیست
naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 عصبی میشم منم . صبح بهش میگفتی . البته با لحن ناز اینا که بد خواب شدم . امشبم زودتر جای مادر شوهرتو ... من ک دیگع اینجا نمیخوابم و خدایی که در این نزدیکیست
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12864 شانس آوردی وسطتون نخوابید .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
naziyar مدیر استارتر عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 3624 اره بخدا عین خیالم نمیشه...عقدی پس .؟! از این ماجراها حالا حالا ها داری خودت رو اماده کن اومده بوده ... ای خواهر سه ساله عقدم فقط دعا کنید زودی عروسی بگیریم خسته شدم و خدایی که در این نزدیکیست
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15157 ای خواهر سه ساله عقدم فقط دعا کنید زودی عروسی بگیریم خسته شدم خدایی سه سال مراقبت می خواد... الان دیگه باید خدایی زود برو سر خونه زندگیت..😍😍
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60637 خب شاید واقعا سردش شده . خونه پدرشوهرت یه خوابه اس ؟ « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131385 اره..شما میگی عصبی شدن نداره خودت تو این شرایط قرار بگیری خونسردی؟؟ اتاق همسرتون خوابیده بودید؟اونجا خونه شما نیست و خب خیلی ها در نمیزننایشون بی مبالاتی کرده ولی شما هم زیادی حساس هستیاگر میل ندارید در رو قفل کنید سایت از صدا پر است و از حرف خالی