2777
2789
خدانکنه چه خبرا؟ کم پیداشدین همتون دلم واسه مهساتنگ شده خودمم ۳۱ فروردین دبگه از سایت میرم☹

سلام خوبی؟ خدا رو شکر ک خوبی منم خوبم 

این لوس بازیا چیع بشین سر جات  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خبر سلامتی نمیدونم اطلاع ندارم ازش چرا اونوقت آخه

میخوام بیشتر به زندگیم برسم

تا اون موقع هم هستم واسه

تولد رها جونم تاپیک بزنم

بعدش برم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبر سلامتی نمیدونم اطلاع ندارم ازش چرا اونوقت آخه

تولدت مبااارک گل دختر

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
سلام صبح بخیر بانو یسوال زن داداش میاد سالن؟

سلام عزیزم ،  نه مدتیه که بخاطره درس بچش نمیره ،ولی کسای دیگه هستن اونجا کارشونم خوبه 

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
میخوام بیشتر به زندگیم برسم تا اون موقع هم هستم واسه تولد رها جونم تاپیک بزنم بعدش برم

برو توام بی مزه لوس

رها کیه؟

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
سلام عزیزم ،  نه مدتیه که بخاطره درس بچش نمیره ،ولی کسای دیگه هستن اونجا کارشونم خوبه

تو این قرنطینه هستن پس

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
سلام خوبی؟ خدا رو شکر ک خوبی منم خوبم  این لوس بازیا چیع بشین سر جات    

سلام عشق خودم خدارو شکر که خوبی

منم خوبم فقط میخوام بیشتر واسه زندگین

وقت بزارم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😐🙄❤

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
برو توام بی مزه لوس رها کیه؟

رها نومه دیگه