2821
2789
عنوان

میشه کمکم‌کنید

72 بازدید | 10 پست

من این هفته سرما خورده بودم و قرص سرماخوروگی و ازیترومایسین و شربت دیفین هیدرامین واینا دکتر بهم داد و منم میخوردم الان دوروره بیبی جکام هاله میندازه منو استرس گرف اگ باردارباشمم این فرصا چب میشن من ب حدی حالم بد بود ک دکتر گف وگرنه باید بستری شی وبشدت هم‌درد واژن دارم انگار هرثانیه مبخام‌پریودسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودم هنوز شوکم اخه پ چرااینقد واژنم درد داره😭🥺 این ماه نباید میشد یدفعه اینجوری سد😂

تا حالا باردار شدی؟

اگ نه که شاید حالت بدنت اینجوریه

مبارکه گلم،سالم و سلامت باشه و باشین

عه خوشبخت باوشی گلم تو این زمان کم خودتونم میخواستین بچه دار شین یا تاخواسته بود؟ البته اگ میخوای ...

نه اجی شوهرم میگف من سنم زیاده ۱۱ سال ازم بزرگتره بعد دیگ اصرار اصرار منم رفتم دکتر حالا نمیدونم خودم میگم نیستم چون بشدت زیر دلم و واژنم ررد میکنه سمت راست شکمم

نه اجی شوهرم میگف من سنم زیاده ۱۱ سال ازم بزرگتره بعد دیگ اصرار اصرار منم رفتم دکتر حالا نمیدونم خود ...

اها

رفتی دکتر چیگف؟

خب نگران چیزی نباش اگ بشی که مبارکه اگه هم نشی تلاش مجدد😂😅

اها رفتی دکتر چیگف؟ خب نگران چیزی نباش اگ بشی که مبارکه اگه هم نشی تلاش مجدد😂😅

دکتر ازمایشات قبل همه وگرف واین ماه بهم مدروفم داد ک زودتر باردارشم حالا من موندم اگ باردارباشم این قرصایی ک خوردم چی

دکتر ازمایشات قبل همه وگرف واین ماه بهم مدروفم داد ک زودتر باردارشم حالا من موندم اگ باردارباشم این ...

ای کاش بهش میگفتی چیا خوردی یا اگ شمارشو داری با همسرت زنگ بزنین و بگین

اما بنظرم سرماخوردگی تاثیر نداشته باشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792