2777
2789

🙂 صبح خودتونم بخیر

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

صبحتون بخیر  

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز روزه شما قبول باشه ایشالا

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
ماه رمضونه  عزیزم😘😘😘😘

مگه کسی گفت نیست؟ ماه رمضون صبح به خیر نداره؟  

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 
نماز روزه شما قبول باشه ایشالا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
 مگه کسی گفت نیست؟ ماه رمضون صبح به خیر نداره؟    

داره ولی نون پنیر گردو نمیخواد🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
ممنونم عزیزم      

😊😇

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
داره ولی نون پنیر گردو نمیخواد🤣🤣🤣

پس چی میخواد ؟   روزه مگه فقط عزیزم نخوردن اب و غذاست؟   

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 
پس چی میخواد ؟   روزه مگه فقط عزیزم نخوردن اب و غذاست؟    

خوب گلم بعضیا روزه هستن الان اون عکس وببینن

یهو دلشون بخواد گناهه دیگه😁

ببخشید

نه عزیزم خواهش میکنم . این چیزیه که باب شده مردم ما فکر میکنن روزه یعنی اب و غذا نخورن ... ولی میتونن غیبت کنن دروغ بگن دل بشکونن کسیو ناراحت کنند.. ولی فقط آب و غذا نخورند تمومه