2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 25 پست
پلاستیک زیاد نخر من فقط ست لگن و آبکش استیل خریدم دیگ پلاستیکی نخریدم. ظرف هم اندازه نیازم خریدم 5 د ...

برقي هام خداروشكر تو ارزوني هاي ٣.٢پيش خريدم تموم شد همين ريز پاشا مونده ،درسته پلاستيكي نبايد خيلي خريد منم استيل گرفتم سرويس هاي اشپزخونه و😍😍🌺 مرسيييي راهنمايي ميكنين تشكر زياد از يه تازه وارد🙏🏻😬🙈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همين واجبا تموم نميشه افسرگي گرفتم بخدا😩😅

من جات باشم  حالا یا خودت میخری یا بعضیا رسمه دومادم وسیله میاره .. یخچال و لباسشویی و گاز و قابلمه و کاسه بشقاب و دیس و ظروف پذیرایی و قاشق چنگال چاقو سفره .جا ادویه. 

ابکشو  ظرفای پلاستیکی هم چند تا ک نیازته فقط..

وسایل حموم مثل سبد لباس چرک و دمپاییی و وسایل توالت و حموم 

سرویس خواب و بالشت و پتو و وسایل  اتاق خواب .. روتختی و اینا ..

تلوزیون و مبل و میز تلوزیون و میز وسط و فرش  و آباژور

بسته دیگه حالا میز ناهار خوری واجب نیس. سرخ کن وابمیوه گیری  هم زن و بقیه چیزای برقی  اشپزخونه  و ....خیللی زیادن  هر کدوم ب کارت اومد کم کم بخر .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
برقي هام خداروشكر تو ارزوني هاي ٣.٢پيش خريدم تموم شد همين ريز پاشا مونده ،درسته پلاستيكي نبايد خيلي ...

انشالله همه رو میخری ،منم فقط لوازم چوب و سرویس خابم مونده. همه رو سال قبل خریدم بس که قیمت ها نوسان داشت ب حدی ترسیدم سفره یبار مصرفمم خریدم، 😂😂

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
من چرخ گوشت خریدم پشیمونم

عزيزم عيبي نداره ميتوني تو ديوار بفروشيش ..واقعا همه ميگن چرخ گوشت استفاده نداره مگه اينكه هر ماه گوسفند بكشيم بخوايم گوشتاشو خودمون چرخ كنيم😂😂😂🤣

انشالله همه رو میخری ،منم فقط لوازم چوب و سرویس خابم مونده. همه رو سال قبل خریدم بس که قیمت ها نوسان ...

مباركت باشه عزيزمممممم اي جانم🙊😂😂 

اشكالي نداره كه همونم الان سر به فلك كشيده 😂  

الان مد ميشه همه اين چيزارم بخرن بخدا😁 من ديدم طرف روشور خريده گذاشته كنار😂

چیا قصد خرید داری بگو اگه واجب نباشه با همفکری حذف کنیم ولی در کل سرخ کن و هواپز و بخار پز گوشت کوب ...

قربونت برم مهربون،ببينين من همه اين برقي هام تموم شده  مثلا سرخ كن و پلو پز و سولاردام و ابميوه گيري اب مركبات گيري ساندويج ميكر چاي ساز قهوه ساز مخلوط كن غذا ساز خرد كن همه ايناروووو تو ارزوني گرفتم مارك خوب اما الان  با وجود سولاردام سبزي خشك كن و هوا پز و ارام پز و زود پز واجبه؟؟؟؟؟ جارو برقيم مونده پنكه ام نميدونم چيكا كنم بخرم يا ن،فرتوكار با وجود سولاردام بخرم؟جارو شارژي و اتو پرس مونده و كلييييي ديگه ظرف و ظروف مونده😩😩😢😢😢😢 دو تا سرويس ٦نفره دارم يه سرويس قابلمه استيلم و سراميكم گرفتم امسال اما به نظرتون تمومش همينه؟😆 خل شدم اينقدر بهش فكر كردم خداروشاكرم البته با اين سايت اشنا شدم وكلي دوست خوب پيدا كردم🙏🏻💜

چرا عزیزم پشیمونی

چون استفاده نمیشه حتی هنوز جهزیه مو از خونه مامانم نیاوردم...منتظرم خونه خودمون اماده شه...الان مستجری هستیم خونه خودش مبله بود وسایل نیاوردم اصلا.فقط یه سری ظرف اونم از مادرشوهرم اینا.ظرفای خودمو میخام ببرم خونه خودم..ولی فک نکنم از چرخ گوشت استفاده ای بکنم خیلی پشیمونم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
چون استفاده نمیشه حتی هنوز جهزیه مو از خونه مامانم نیاوردم...منتظرم خونه خودمون اماده شه...الان مستج ...

ممنون عزیزم ان شاء الله بسلامتی. منم میخواستم چرخ گوشت بخرم آخه ب گوشت بازاری اعتماد ندارم