2777
2789
عنوان

بچه ی کم خواب

90 بازدید | 6 پست

سللم خانونا پسر من تازه رفته تو ۹ماه اصلا خوابش خوب نیس مثلا۱۲شب بخابه۶صب بیداره،تو این فاصله هم ذو سه بار بیدار میشه واس شیر گاهیم گریع میکنه اگ تجربه دارین لطفا راهنماییم کنین،هم سیره هم دما اتاقش اوکیه نمیدونم مشکل کجاس دکترم بردمش چیز خاصی نگف

مدلشه ..بچه های منم  کله صبح بیدار میشن .. فرق نمیکنه چه ساعتی بخوابن ۸ نشده بالا سر منن

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونم کرده دیگ تا کی اینجوریع؟😢

اتاق و تاریک کن با پرده ضخیم شاید نوور میاد بیدار میشه .. 

البته الان کوچییکه پسرت داره دندوناشو درمیاره بخاطر ارامشش و دردش دوست داره شیر بمکه .. 

اگه بتوونی در طول روز اگگگه ۶ بیدار میشه .. نگهش داری تا ظهر بعد یک یا دو ساعتم ظهر بخوابه .. .. شب راحت تر میخوابه .. طوری ک ۸..۹ شب بیهوش میشه تا فردایی 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بیشتر ببینید
یاشه سعیمو میکنم مرسی از راهنماییت❤❤

❤❤به امید موفقیتتتتتت

بیشتر ببینید