2777
2789
عنوان

بیایید

169 بازدید | 13 پست

یه چند وقتیه در ارتباطم با دوستم هی بهونه میاره میگه من شغل انچنانی ندارم هبچی ندارم

بعد قسم میخوره من هیج منظوری نداشتم ایا باید برم من چیکار کنم؟ موندم انگار سربار اونم

در لفافه و خیلی نرم داره شونه خالی میکنه

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین وقتتو هدر نده زودتر تمومش کن‌ همین خود من خیلی پشیمونم ک چرا دوس شدم با اینکه قصدمونم جدی بود.

تمومش کن واسه زندگیت تلاش کن به خودت برس باور کن وقت همیشه هست وقتیم اینجوری گفته دیگ بهتره خودت بکشی کنار حتی اگ منظوری نداشته عزیزم

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
میگه به جون اینو اون منظور بدی ندارم و نمیدونم از این حرفا نمیدونم ب کدوم حرفش باور کنم

الکی میگه بابا تمومش کن بره بنظرم 

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
اره دیگه حرفت خیلی درسته

فدات امید وارم بهترینا واست اتفاق بیوفته😘❤

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
عزیزی گلمن همچنین شما🌷

قربانت😘❤

عزیزی گلمن همچنین شما🌷

همین خود من فردا میخام بزنم تمومش کنم واقعا بعدا پشیمون میشی ک حیف این وقتی که گذاشتی واسه این پسر حیف استرسی که داشتی حیف همه چی 

حتی ما رابطمونم خوبه تقریبا ولی سر بعضی چیزا به نظرم ارزش نداره ک بخام درگیر کنم خودمو توهم به نظرم گلم به خودت برس تو خیلی با ارزش تر از این حرفایی😘

همین خود من فردا میخام بزنم تمومش کنم واقعا بعدا پشیمون میشی ک حیف این وقتی که گذاشتی واسه این پسر ح ...

فداتشم عزیز دلم نه والا کسی ارزش نداره بخوای خودتو درگیر کنی  

ارزوی بهترین هارو برات دارم

سعی کنین دخترهااصلاباپسرهادوست نشین که راحت اذیتتون کنن و بعدش اینهاروبگین پسرهاارزش دوست شدن و ازدواج ومدارک پسرهابایداونقدرتنهابمونن و بیان دم درتون و التماس برای ازدواج 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز