2789
عنوان

دلم آشوبه

107 بازدید | 15 پست

امیدوارم ب شما منتقل نکنم.یه دلشوره ی کم سابقه.فکر اینکه کرونای انگلیسی کودکان رو هم درگیر کرده داره دیوونم میکنه.

دلم شور عزیزانم رو میزنه.خدا عاقبت هممونو ختم ب خیر کنه و آرامش رو ب جهان برگردنه.دلم یه معجزه میخاد ک تموم بشه این ویروسای لعنتی و محو و نابود بشه.ترس از دست دادن کسایی رو دارم ک نفسم ب نفسشون بنده.بچه ی معصومم ک هر شب بغلم میخابه ... 

بیاین برای سلامتی همه ی کسایی ک توی بستر بیماری هستن ۵ تا صلوات بفرستیم.بلا دور باشه از همه ب حق علی و اولادش

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم اونجا پیام نزاشتم نی نی یار لغو کاربری میکنه  دوتا تاپیکم رو گزارش میزنی برام بی زحمت ...

سلام زدم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
فدات کدوم تاپیکت رو بزنم گلم؟

نیازی نیس عزیزم‌ میزارم توی تاپیک حذف

من بلد نیستم تو تاپیک حذف بزارم خیلی دوس دارم یاد بگیرم  اگه وقت کردی یادم بده بازم یک دنیا ...

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     برو دومین تاپیک ایشون

الان قفله نمسدونی چ ساعتهایی هست ک پیام بزاریم.؟ مثلا بگیم فلان تاپیک رو پاک کن پاک میکنه؟ ببخش ...

از ساعت ده و نیم تا ۴ هست غیر از روزای تعطیل و ساعت ناهار و نماز

الان قفله نمسدونی چ ساعتهایی هست ک پیام بزاریم.؟ مثلا بگیم فلان تاپیک رو پاک کن پاک میکنه؟ ببخش ...

ن عزیزم خواهش میکنم

خیلی گلی نازم خیر ببینی   خواهری جونم💋💋💋

کاری نکردم عزیزم موفق باشی🌹