fatiiiiiidokhiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 410 عنوان کمککککک 39 بازدید | 3 پست بچها من تو باسلام پست گذاشتم و محصول ...یکی خریداری کرده الان بلد نیستم چیکار کنم خواهشا کمک کنید ...من میخوام لغو بزنم خودم بفرستم ن از راه اینترنت ... چیکار کنم کمک کنید آیدی تل بدین پیام بدم کمک کنید 1400/01/28 | 02:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 یعنی تو باسلام آگهی کردی ولی الان میخوای لغو بزنی؟ خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
fatiiiiiidokhiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 410 یعنی تو باسلام آگهی کردی ولی الان میخوای لغو بزنی؟ آره میخوام ارسال نشه خودم بفرستم از راه دیگ
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 آره میخوام ارسال نشه خودم بفرستم از راه دیگ نمی دونم. اگه می دونستم بازم کمکت نمی کردمبذار از همین طریق ارسال بشه خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄