2777
2789
عنوان

روزه دارا😂

85 بازدید | 12 پست

من باروزه گرفتن تحلیل رفتم دیگه

ازقبل۴۵بودم یا۴۴

دیگ الان چی میشم

شماجطورین

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شبا اشتها ندارم سحری هم خوابم میاد روزام ک روزم منم لاغر میشم

اوه اوه

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

عیب نداره باروزه من شنیدم مواد زائد بدن پاک میشه بعد ماه رمضان حسابی بخور که چاق بشی اینا رو که میگم یخوز خرما با خیاز بعد غذا دراز بکش نوره زرنیخ دار او حمام استفاده کن یک روز در میلن حمام کن پودرستجد با هسته بخور

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید

اره امروز سخت بود حتی واسش تاپیکم زدم 

خیلی ضعف کردم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
شکمم رفته تو😑🤭🤣

بعدافطار خلی بدمیادبیرون😂

اره امروز سخت بود حتی واسش تاپیکم زدم  خیلی ضعف کردم

عزیزم

قبول باشهه

عیب نداره باروزه من شنیدم مواد زائد بدن پاک میشه بعد ماه رمضان حسابی بخور که چاق بشی اینا رو که میگم ...

مرسی عشقم

عزیزم قبول باشهه

قبول حق 

همچنین برای شما عزیزدل💚

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز