2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا تاپیکای داستان رو نمیخونم

خیلی وقتا در جریان حواشیش هم نیستم.. 

اگه قرار به داستان خوندنه میرم آثار داستایوفسکی و چخوف و جورج اورول و... رو میخونم

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
شما نخون چرا گزارش میزنی

شما آیا پیش منی یا نکنه شما از برگزیدگان هستین که علم غیب بلدین ؟؟؟

دقیقا این حرف های من دراوردی رو از کجا میارین چجوری میگی من گذارش زدم همین الان وارد سایت شدم دقیقا همین الان و فهمیدم بله بازم آدم های ساده ای مثل شما یه داستان دروغین رو بزرگ کردن 

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸
عزیزم حالا تو چرا عصبی هستی؟ منم نمیدونم و داشتم میخوندم ترکوندن😐

من عصبی نیستم شاید شما با لحن عصبی خوندی عزیز 

اره دوسش داشتیم  واسه چی میترکونن ؟ عقده دارن؟ ما دوست داریم دروغ بخونیم به تو ربطی پیدا می ...

عزیز وقتی دیدی موضوع تایپک اینه و به دلت خوش نیومده میتونی بری بیرون 

من عصبی نیستم شاید شما با لحن عصبی خوندی عزیز

جوری که شما حمله کردی واقعا برداشت دیگه ای نشد بکنیم ربطی به دروغ بودن یا نبودن داستان نداره همه میدونیم که اکثر رمان ها ساخته ذهن نویسندس ولی خب بعضیاش ارزش خوندن دارن من اینکه درمورد رسمو رسوم توضیح میداد رو دوس داشتم شاید بگی همین هم دروغ باشه ولی احتمالا همچین رسمی برای یه ایلی وجود داشته باشه

شما آیا پیش منی یا نکنه شما از برگزیدگان هستین که علم غیب بلدین ؟؟؟ دقیقا این حرف های من دراوردی رو ...

عزیزم من کاری به واقعی بودنش ندارم به چشم یه رمان داشتم میخوندم و واقعا داستان زیبایی بود 

شرمنده اگه با لحن تند نوشتم چون من مخاطب خاصی ندارم کلی گفتم گزارش نزنید منظورم شما نیستین

جوری که شما حمله کردی واقعا برداشت دیگه ای نشد بکنیم ربطی به دروغ بودن یا نبودن داستان نداره همه مید ...

پیج اینستا رمان رو فک کنم نوشته بود بانوی قصه گو میتونی بری اونجا بخونی 

و اینکه اگه رمانی واقعا ارزش خوندن داشته باشه این رمان ها نیستن میتونی از نویسنده هایی مثل گابریل گارسیا مارکز، جورج اورول،و... دیگه رو بخونی 

عزیزم من کاری به واقعی بودنش ندارم به چشم یه رمان داشتم میخوندم و واقعا داستان زیبایی بود  شرم ...

این رمان‌ها ارزش خوندن ندارن 

ذهنتو بخاطرش بهم نریز

پیج اینستا رمان رو فک کنم نوشته بود بانوی قصه گو میتونی بری اونجا بخونی  و اینکه اگه رمانی واق ...

اون که ارزش خوندن داره یا نه رو خودم بهتر میتونم تشخیص بدم عزیزم ممنون از راهنماییت