2821
2789
عنوان

شیردوش برقی

261 بازدید | 19 پست

دوستان برای افزایش شیرم شیردوش برقی خوبه بخرم؟ شیرم کمه سیر نمیشه . نکات تغذیه ای رو رعایت میکنم بهتر شده ولی بازم کمه و شیرخشکم میدم

آخر شیر سینم رو خوب مک نمیزنه گریه میکنه و گاهی سینه هام کمه شیرش پس میزنه

چه مارکی خوبه؟ از این بیمارستانی ها جایی هست اجاره بده؟

یا کلا شیردوشی که یکم قوی باشه 

ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با شیر دوش دستی میدوشیدم فعلا اگه بچه سیر نمیشه شیر خشک بده گناه داره گشنه نمونه

آره میدم 

دستی اذیت میشم دارم 

یه مدت بچم بستری بود اونجا با برقی میدوشیدم راحت تر بود 

من همون اول زایمانم از اونجایی که دستگاه واسه زردی بچه کرایه میدن یه دونه واسه سه روز گرفتم.خییلی تاثیر داشت 

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش
من همون اول زایمانم از اونجایی که دستگاه واسه زردی بچه کرایه میدن یه دونه واسه سه روز گرفتم.خییلی تا ...

الان پسرم دوماهشه نمیدونم الانم اثر داره یا نه 

منم بچه ام به دنیا اومد شیر نداشتم رفتم دکتر بهم یه قرص داد فقط سه چهار بار ازش خوردم الان انقد سینه هام شیر کردن که اگه ـ به بچم شیر ندم  کل لباسم با شیر خیس میشه 

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
الان پسرم دوماهشه نمیدونم الانم اثر داره یا نه 

امتحانش ضرر نداره

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش
چه قرصی ؟

همش ویتامینه واسه خودتم مفیده 

یه کم صبر کن واست عکسشو میفرستم  

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792