2777
2789
عنوان

بازم دخترمو برا شیر بیدار کنم ؟

92 بازدید | 11 پست

سلام خانوما دختر من ۴ماه ۱۴روزشه.ساعت ۱،دو پیمانه شیر خشک خورد یکمم شیر خودم اگ تا ساعت ۷بیدار نشه اشکالی نداره ؟از اول عادتشه شبا بیدار نمیشه.واس همین همیشه ساعت ۲-۳ میخوابم تا ۴ساعت فاصله بیفته.با الارمم بیدار نمیشم.دیگ ضرر نداره براش ۶ساعت خواب ؟

من پسرم تو خواب شیرشو میخورد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خواب شیر نمیخوره حواستو جمع کنی تو خواب بدی بخوره؟ دختر من تو خواب میخورد راحت بودم.معمولا تا قبل ...

شاید مثلا ۵بیدار شه شایدم نه.ولی ۶:۳۰_۷ حتما بیدار میشه.اخه خودم نمیتونم بیدار شم

شاید مثلا ۵بیدار شه شایدم نه.ولی ۶:۳۰_۷ حتما بیدار میشه.اخه خودم نمیتونم بیدار شم

بیخیال دیگه حالا امشبو بگیر بخواب.منم گاهی اوقات خیلی خسته میشدم میدونستم نمیتونم بیدارشم واسه شیر شب شیر اینفترینی میدادم قبل خواب خیلی مقوی تر از شیرخشکه قشنگ سیرش میکرد تا صبح میگرفتم میخوابیدم😁

بیخیال دیگه حالا امشبو بگیر بخواب.منم گاهی اوقات خیلی خسته میشدم میدونستم نمیتونم بیدارشم واسه شیر ش ...

سلام دیشب تا ساعت ۱:۳۰شیر خورد،بعد خوابید ۷:۳۰خودم بیدارش کردم.اخه چرا خودش بیدار نمیشه؟ساعت ۲:۳۰_۳خوابیدنی ۷بیدار میشه اما الان نه