2777
2789

خدای من .....

براستى گذشت تو از گناه،

و پرده پوشیت بر کار زشتم،

و بردباریت در برابر جرم بسیارم،

که گاهی به خـطا و گاهی از روى تعمـد کردم،

مرا به طمـع انداخت تا از تو درخواست کنم

چیزهایى را که مستحق آن نیستم ..

........

و سبب شد که تو را از روى اطمینـان بخوانم،

و با تو انس بگیرم بدون هر ترس و واهمه ای،

و حاجتم را از تو بخواهم،

در حالیکه در طلبش هم با ناز و عشوه به درگاهت می آیم !

و اگر حاجتم دیـر بر آید،

بواسطه نادانیم بر تو اعتراض میکنم

در حالیکه شاید دیر شدن آن برایم بهتر باشد،

زیرا تنها تو دانـا به سرانجام کارها هستى

و از این رو من ندیدم

مولایِ بزرگوارى، شکیبــاتر از تو بر بنده پست خود ..

........

خدای من،

تو مرا مى خوانى درحالیکه من از تو روی میگردانم.

تو به من دوستى میکنى در حالیکه من با تو دشمنى میکنم.

تو به من محبت میکنى و من نمی پذیرم،

گـویا مـن منتى بر تــو دارم !

و بـــاز ...

این احوال تو را از مهر و احسانت بر من باز نمیدارد .

........

پس خدای مهـربان من،

بر این بنده نـادانت رحـم کن و احسان زیادت را بر او ببخش،

که براستى تو بـخـشـنـده و بــزرگــوارى ..

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدته فقط میگم خدا یا امیدمو ناامید نکن اومدم به درگاهت دست خالی برم نگردون😭😭😭😭😭

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

خدا حونم .این همه بنده هاتو تومال و ثروت غرق کردی.نمیگم پول بادآورده بهم بده .ولی واست سخته گره ازکارمن بازکنی حداقل یه شغلی داشته باشم؟اینقدر بنده بدی ام که همه کارمو گره انداختی توش و لنگ هزارتومنم؟؟؟

خیلی قشنگ بود......

خدا جون من نمیتونم انقدر زیبا بگم فقط میخوام بهت بگم فقط همین ماه رمضونی بهت وقت میدم که حال دخترم خوب بشه.میدونم که مهربونی و ناامیدم نمیکنی.

خدا۳روزش رفت ها عجله کن.

😭😭😭😭😭😭😭

سلام خدا جووونم قربون بزرگی و حکمتت بشم خودت به دل شکسته مادرم به دل رنجیده پدرم رحم کن و مشکلشون رو به بهترین نحو حل کن به بزرگیت قسمت میدم خودت براشون معجزه ای بیار و زهرا رو سر به راه کن که انشالله دل پذر و مادرم شاد شه 💚🙏😭😭😭😭😭🥺

خدا جونم بازم شکرت بازم شکرت بازم شکرت 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
یه مدته فقط میگم خدا یا امیدمو ناامید نکن اومدم به درگاهت دست خالی برم نگردون😭😭😭😭😭

خواهرم ان شاءلله مشکلتون حل میشه من لایق باشم براتون دعا میکنم

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
سلام خدا جووونم قربون بزرگی و حکمتت بشم خودت به دل شکسته مادرم به دل رنجیده پدرم رحم کن و مشکلشون رو ...

الهییی امین خواهر گلم 😢

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792