2777
2789
عنوان

کمکم کنید آبجیا

124 بازدید | 18 پست

یه خانومی هفته پیش اومد آرایشگاهم قبلا هم اوده بود و۱۰ تومنش مونده بود برام آورد حالا اینسری اومد موهاش رو رنگ کردم آخرش گفت فردا میام موهای دخترمو درست کنم حساب میکنم فرداش اومد دخترش ۹ ساله بود گفت پولتو هفته بعد میارم منم گفتم نه حداقل نصفشو بده اونم گفت پس موهای دخترمو درست نکن چون الان ندارم ولی برات میارم منم دلم نیومد دختره رو که باشو وذوق نشسته بود بگم پاشه بره خلاصه درست کردم و بهش گفتم حتماااا پولمو بیار ۱۶۰ مونده بود گفتم اگه نیاری ازت نمیگذرم تو اون دنیا حقمو ازت میگیرم اونم گفت مطمئمن باش میارم خودمو مدیون نمیکنم زن خوب و مظلومی هم بود حالا فعلا نیومده لابلای حرفاش فهمیدم تقریبا کجا میشینه حالا به نظرتون برم پیداش کنم برم جلو درشون یا نه؟

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم دیگه صبر کن شاید بخاطر قرنطینه فکر میکنه ارایشگاهت تعطیله🤔

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
حتی اگه از وضع زندگیش نمیدونستی خوب باهاش حرف نزدی

اخه برام پیش اومده بعضیا میرن پشت سرشون هم نگاه نمیکنن گفتم بدونه من هیچ جوره از حقم نمیگذرم

به نظرم اگه واقعا به این پول نیازی نداری .فعلا صبر کن .شاید الان دستش خالیه .یا یادش رفته بیاره .یه ...

به نظر خودمم بهتره فعلا صبر کنم 

عجله نکن حتی نیاوردم بیخیالش شو شایدواقعانداره اگه خواسته زرنگی کنه هم بالاخره یه جاگیرمیفته

تو یه محل زندگی میکنیم اونا دوتا خیابون پایینترن خودشم اسم کوچشونو گفت

یکم دیگه صبر کن شاید بخاطر قرنطینه فکر میکنه ارایشگاهت تعطیله🤔

من آرایشگاهم چسبیده به خونمون اونسری هم که اومده کارشو انجام بدم زنگمونو زد خودشم گفت هرموقع پولتو اودرم زنگتونو میزنم