sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان تولدمه 68 بازدید | 9 پست برا روز تولدم چ پیشنهادی دارین ؟؟؟ به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1400/01/27 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 مبارک تولدت امشب....🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 مبارک تولدت امشب....🐰 ن فرداع😍😍😍 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
زولبیا_زعفرونی عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 306 پباز😂 👀کاربرآقا هستم 😐مگه چیه؟😐😂هرکی گزارش بزنه خره😂 در ضمن مجرد در پی تجربه😊وقتی نگاهت جنسیتی شد باهات حرفی ندارم😐😊تاپیکام درسته بی محتواس ولی خوبه خودم دوس دارم😂قفل کردم لایک کن گمم نکنی 😊شرکت کن در حد نیم نگاه😢😂خداوکیلی وقتی میخای جواب بدی دیگه لایک نکن جواب بدی همون لایک میشه خو😐😂
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 ن فرداع😍😍😍 ب نظرتون چ چیزایی تدارک ببینم قراره با مامانم و اجیم بیاییم خونه داداشم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 پباز😂 😂😂😂 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
sooretighors عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 583 تولدت مبارک.یه ماچ از طرف من به کله خوشگلت من عاشق شوشو جان و بچه هامم
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 تولدت مبارک.یه ماچ از طرف من به کله خوشگلت فدات عزیزم😘 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 ن فرداع😍😍😍 پمبارکه تولدت فردا💛😁🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...