2821
2789

وای من مجردم . سینه هامم کوجیکن . ولی پرن از سلولیت 

بدم نمیاد ازشون ولی میبینم اعصابم خورد میشه . چرا باید اینجوری بشن آخه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دمنوش گل گاو زبون تفاله قهوه رو هم بزنی رو سلولیتا اولی رو دکتر تغذیه به مامانم گفته بود . دومی ...

نه حوصلشو دارم‌نه وقتشو.خودشون مگه چه پ خ ی ن

ولی جواب نمیده الکیه.خوردن دمنوش ؟

کاش ی بارم ی پسر از خودش ایراد میگرفت فقط زنا...

ی بار بزا اونا بگن پشم دارم وای دماغم گندس وای شکم دارم فقط زنا اعتماد بنفس ندارن 

💫فرکانس عشق و نور💫

من ترک پوستی دارم اصلا نشون نمیدم ینی نمیزارم معلوم شن خجالت میکشم.موقع رابطه و اینا الکی میگم دوس دارم نور کم باشه در حد چراغ خواب یا آباژوری چیزی دیگه نمیدونع قضیه چیه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
کاش ی بارم ی پسر از خودش ایراد میگرفت فقط زنا... ی بار بزا اونا بگن پشم دارم وای دماغم گندس وای شکم ...

من اعتماد ب نفسم بد نبود ولی ازوقتی بااین ازدواج کردم از بس ایراد میگیره واقعا فک میکنم چقد زشتم.انگار ک چندسال توی دوستی کور بوده

من ترک پوستی دارم اصلا نشون نمیدم ینی نمیزارم معلوم شن خجالت میکشم.موقع رابطه و اینا الکی میگم دوس د ...

من خحالت نمیکشم همه دارن. ولی از حرفش ناراحت شدم

2790
2823
2791
2779
2792