2777
2789
ناراحتم حالم خوب نیست  دارم از تنهایی گریه میکنم😂😭

الان بخدا بهشته نسبت به دوران دهه شصت. اصلا ادم میمونه شماها چی میخواهید از زندگی دیگه؟ درسته گرونی بیداد میکنه ولی بخدا باز وضعیت شما ها نسبت ب زمان ما خیلی خیلی بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بخدا بهشته نسبت به دوران دهه شصت. اصلا ادم میمونه شماها چی میخواهید از زندگی دیگه؟ درسته گرونی ...

مشکل من گرونی نیست داداش خعلی مشکلای دیگه هست خیلییی

خدایا خودت راه راست رو به سوی ما کج کن🙄😂💔
ان شاءالله به حق همین ماه عزیز به زودی لباس عروس تنتون کنید و خوشبخت بشید با کسی که لیاقتتون رو داره

ممنونم ان شاءالله

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

فقط سلامتی باشه الباقیش چیزی نیست. قابل حله.  فکرشو بکنی من  14 سالم بود تو صف نون میرفتم میموندم 3 ساعت تا نون گیرمان بیاد. بخدا

فقط سلامتی باشه الباقیش چیزی نیست. قابل حله.  فکرشو بکنی من  14 سالم بود تو صف نون میرفتم ...

وای💔😂

الانم مشکل کم نیست 

از صف نونم بدتره 

کرونا 

خانواده 

تعیین رشته🥺😭

چقدر توصف نفت میموندیم بخدا. با بدبختی برو نفت بخر بیار خونه. اونم با اون بخاری های نفتی. الان نشستی تو خونت عین خیالت نیست گاز رو با یه فندک روشن میکنی تخت میشینی کیف میکنی.

چقدر توصف نفت میموندیم بخدا. با بدبختی برو نفت بخر بیار خونه. اونم با اون بخاری های نفتی. الان نشستی ...

الان ک دارین تو خوشی زند گی میکنین چرا هی میگین قبلن اینجوری قبلن اونجوری 

بابامم هی میگه قبلنا ما واسه مدرسه از اینجا میرفتیم اونجا و .........🤭😂🤣

الان ک دارین تو خوشی زند گی میکنین چرا هی میگین قبلن اینجوری قبلن اونجوری  بابامم هی میگه قبلن ...

ببین خاطراتش قشنگه برامون. ولی بدبختی بود بخدا. کلی برف میومد اصلا تعطیل نمیکردند. 

امیدوارم تقاص دل شکسته من رو خدا ازش بگیره این آرزومه 

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم