2777
2789
عنوان

دل شکستن

101 بازدید | 19 پست

بچه ها من تو دوران مدرسه دل یکیو بدجورشکستم الان سالهامیگذره و من هرروز پشیمونم هرروز تنم میلرزه خیلی پشیمونم خیلی پشیمونم نمیدونم چطور میشه اون گذشته رو پاک کنم؟بهش دسترسی ندارم دعاکنید خدا به دلش بندازه منو حلال کنه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یادچی افتادی بد از این همه سال اون فکر نکنم یادش باشه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
 فرقش اینه که اونموقع اونه که عذاب وجدان خواهد داشت نه من! این کجا و آن کجا! 

وجدانتو بکش اونوقت دیگه عذاب نمیکشی

تو‌دنیای پر از خشم و نفرت و کینه و بی عدالتی و پر از گرگ و کفتار انسان نما اگه وجدان داشته باشی له میشی

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
دل شکستنت از عمد بود یا ناخواسته دلش رو شکستی

اونموقع حس میکردم دارم از خودمو حقم دفاع میکنم الان که باچشم عقل میبینم درواقع اونو بدجور تحقیر کردم

وجدانتو بکش اونوقت دیگه عذاب نمیکشی تو‌دنیای پر از خشم و نفرت و کینه و بی عدالتی و پر از گرگ و کفتا ...

همه چی که این دنیا نیست 

منم یکبار با حرفم دل یکی روشکستم.از قصد نبود حرفم ولی خوب دلش شکست. نمیدونم ولی الان تو شرایط اون ف ...

ممکنه دنیا دار مکافاته باز خوبه همینجا تقاص پس بدیم من چه کنم؟   

منم کلاس چهارم بودم. ی خواهر دوقلو همکلاسیم بودن یکیش فوق العاده بدجنس. یکیش فوق العاده مهربان. بدجنسه خیلی منو اذیت کرد جلو بقیه خیلی خردم کرد اشکمو در اورد همش همه چیمو مسخره می‌کرد من همیشه گریون بودم اون زمان هم خیلی مظلوم بودم. گذشت و گذشت تا همین چندسال پیش فهمیدم همون بدجنسه ازدواج کرده بود اما جدا شده بود. اما اون مهربونه شب عروسیش ی دل درد میشه میبرنش بیمارستان و ایست قلبی. خیلی ناراحت شدم چون یه فرشته بود. هرکسی دید یه صلوات بر اش بفرسته ب نام نسرین. ممنون 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...