اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐
ی برنامه کالری شمار نصب کن مث کرفس و همه عذاهایی ک میخوزی حساب کن ماکارانی برنج لازانیا پاستا الویه سالاد ماکارونی چاق کننده هس میام وعده خیلی مهمه تا میتونی ریزه خاری کن شیر موز با مغز، موز بستنی درست کن معجون با مخلفات بخور بعد غذا بستنی بخور باعث حصم و هم اینکه چاق کنندس، اب ب انداره بخور میوه روزی دو واحد حتنا بخور اگ میتونی روزی نیم ساعت ورزش کن ولی سبک باشه بعدش ی چی بخور مث شیر موز یا تخم مرغ سیب زمینی با سس ،سیب زمینی با پنیر و مخلفاتی ک دوس داری مث ژامبون درس کن میان وعده بخور هله هوله خیلی نخور مث چیپس و پفک شبا شیر و خرما بخور زودی چاق میشی عزیزدل
نمیدونم من با لاغری مشکلی ندارم دوست دارم ولی بدمم نمیاد وزن اضافه کنم یه دکتر رژیم گفت بعد ...
من از خرما بدم میاد😭😭نه من دوس دارم 15 کیلو چاق شم🤧🤧🤧