2777
2789
با احساساتم بازی کرد اولش وابسته کرد بعد رفتش با یکی از بهترین رفیقام خیلی عذابم داد رها نمیدونی چیک ...

ازاین آدما زیاد پیدا میشه منم عین تو اینقدر باهام بازی کردن صدامو پخش کردن فقط باید بخیالش بشی دوباره زندگی کنی 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
ازاین آدما زیاد پیدا میشه منم عین تو اینقدر باهام بازی کردن صدامو پخش کردن فقط باید بخیالش بشی دوبار ...

بخوای اهمیت بدی زندگی مختل میشه

مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخوای اهمیت بدی زندگی مختل میشه

اره بابا تازه بیشتر بخاطر اینکه موهام  کچل کردم مژه هام ابروهام خیلی کم شده بود وقتی میدیدن جدا می شدن چه زمانی بود فقط باید برمی گشتی عقب می خندیدی به واکنش پسرا 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
اره بابا تازه بیشتر بخاطر اینکه موهام  کچل کردم مژه هام ابروهام خیلی کم شده بود وقتی میدیدن جدا ...

برن خودشون رو مسخره کنن

ازاین آدما زیاد پیدا میشه منم عین تو اینقدر باهام بازی کردن صدامو پخش کردن فقط باید بخیالش بشی دوبار ...

اوهوم فقط یکی دو سال افسرده بودم ولی خب الان به چیزمم نی

دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
چ جوری ازمایش دادی ، یعنی خون چی؟از همونایی ک میکنن تو دماغ ؟اسمشو نمیدونم😁

ی سرنگ می کنن تو دیس ازت خون میگیرن 

تو دماغي ندادم

اسکن دادم ادمو می خوابودنن میره تو ی لوله از ریه ادم عکس میگین