2777
2789
ما کلا 6 تا پسرن اونوقت جالب اینجاست که دو تا دو تا اخلاقشون مثل همه😂

چه باحال

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نفتون شده دوقلویید😂 من بخدا اگه ابجی دوقلو داشتم همه کاراشو می نداخت گردن من که هیچ مامانم دعوا ...

ما اینقدر بدبختی داریم اینقدر شبیه همین که مامانم رودررو به من میگه سویم 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
برو پس😂 یا بگو من اون یکیم😂

دیگه کار از اون گذشته

ما اینقدر بدبختی داریم اینقدر شبیه همین که مامانم رودررو به من میگه سویم 

ینی هیچ تفاوتی ندارید؟؟ 

مثلا یکی لاغر تر و بلندتر و اینا.. 

البته یگم من دایی هام که دو قلو هستن تو فامیل هممون جا به جا میگیم بهشون حتی مامانم اینا که از بچگی باهاشون بودن😂 ولی خیلی کم پیش میاد دو تاشون هیچ تفاوتی نداشته باشن ی تفاوت رو داردن حداقل 

مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️
ینی هیچ تفاوتی ندارید؟؟  مثلا یکی لاغر تر و بلندتر و اینا..  البته یگم من دایی هام که ...

نه تو چهره نه تو هیکل انگار سویم و کپی کردن شده من

سلام عزیزم خدانکنه باشه حتمن❤

آزمایش خون انقدر راحت شد اصن دیگه سگزنی نمی زنن به اون صورت،، ولی عمتون شانس نداره رگ نداشت ی سوزن دو متری زدن به دستش😂

مجبور بودم که لغو کاربری بدم❤️