2777
2789
عررر تاپیک زده بودم تکست عاشقانه ترکی یادم بدن برم نامزدم بگم یکی شون ترکی زده بود درد و بلام بخوره ...

وای فک کن اینو بگی حرف دله لامصب🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من‌حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننه ننه ننه ننه ی مردی عاشق منه اسمش هوشنگه دلم واسش میلنگه😂🤣

ای ننه بدبخت شدی سوژه خنده بچه هات🤣🤣🤣

ای ننه بدبخت شدی سوژه خنده بچه هات🤣🤣🤣

🤣😂🤣

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

امروز یه گندی زدمممم سر افطار بودیم داشتیم شام میخوردیم یهو من درد نگیرم گفتم اولین بار من اینو کی درست کرده بود خوشم اومد بعد یهو بجا اینکه بگم زن دوست بابا گفتم زن بابا مامانم همچین افتاد دنبالم زهرم ترکید لامصب 😂😂😂🤕

دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍
امروز یه گندی زدمممم سر افطار بودیم داشتیم شام میخوردیم یهو من درد نگیرم گفتم اولین بار من اینو کی د ...

🤣🤣😂

عاشق مامانتم منتظره یه چی بگی با دمپایی بیفته دنبالت

وای بچه ها من بادام زمینی خوردم صدام گرفته براتون اینجوری میخونم که اشکالی نداره 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
وای بچه ها من بادام زمینی خوردم صدام گرفته براتون اینجوری میخونم که اشکالی نداره 

همه جوره قبولت داریم😁