2777
2789
آموزشگاه چکاوک توی قم خیلی معروفة  ببین اگه اینستا داری پیجش رو سرچ کنی اون اتراش عکسای کنسرت ...

منم میخام ببینم اینستا ندارم قبول نیستتتت🤧

‌ ‌ off💫 ‌ ‌ ‌تیکر تولدم💫 ‌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واووو دختر صدات چه خوبههههه😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
بقیه به من میگن رها عادت ندارم ی نفر دیگه رها صدا بشه    

😂🤣منو به اسم اصلیم صدا کنین 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
اسم اصلیت چیه؟😂

فقط مسخره نکین سونا