بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
تاحالا چندین بار با حاجت های مختلف بهشون متوسل شدم ولی مهم ترینشون این بود که رفتم کربلا دقیقا روز اخر چله زیارت عاشورا کربلا بودم😍💚
به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
کربلا رو خواسته بودین؟خوش بحالتون😍😍😍ایشالله جواب منم بدن من تو خواب دیدم
بله😁
اقا نوید خیلی دوست با معرفتیه 😍
به به خوشا به سعادتتون😍
اگر امکان داره خوابتو برام تعریف کن😢😍
بله😁 اقا نوید خیلی دوست با معرفتیه 😍 به به خوشا به سعادتتون😍 اگر امکان داره خوابتو برام تعریف ...
خواب دیدم میخوام یه گناهی انجام بدم الکل بخورم به دوستام گفتم نه من به نوید صفری قول دادم نه نمیخورم نخوردم به روز بعدش دیدم از اسمان شمع میذاره میگن به خیاط هرکس نمیبار ه ها از شانس ماست منم زود زود ارزوهامو میگفت