در دوره ی دست یابی به آرزوها در مقدمه ی جلسات نهم و دهم استاد عباسمنش در مورد صلاح توضیح دادن
وقتی به نتایج زندگیام نگاه کردم، پی بردم مهمترین اتفاق زندگی من زمانی رخ داد که فهمیدم جهان با قوانینی مشخص و بدون تغییر در حال گسترش است. فهمیدم خداوند هرگز صلاحی برایم مشخص نکرده و تنها کار من، رسیدن به وضوح درباره خواستهام و هماهنگ شدن با قوانین کیهانی است و تنها راه رسیدن به هماهنگی با قوانین، شناخت صحیح خداوند است.
بنابراین یک روز، به آنچه که در تمام این سالها درباره خداوند شنیده بودم، شک کرده و بدون هرگونه تعصب، سعی کردم خداوند را بهتر بشناسم.این مأموریت تو و هر فردی است که میخواهد زندگیاش تحت کنترل آگاهانه خودش باشد. اگر میخواهی آروزهایت را خلق کنی، لازم است خداوند و قدرتی که به تو داده است را بشناسی و از آن در جهت خواسته هایت استفاده کنی.
میخواهم زمانهایی را بیاد بیاوری که التماس، اشک و آه و هر شیوهای که برای جلب توجه خداوند به کار بردی، بی ثمر ماند. هر چه تلاش کردی به خداوند بفمانی که چقدر محتاج رسیدن به خواستهات هستی، اما نه تنها هیچ اتفاقی نیفتاد، بلکه از همان که میترسیدی، به سرت آمد!
می دانی چرا اکثراً دعاها و تضرعهایت بی ثمر بوده؟
ماجرا از آنجا شروع میشود که ما همه چیز را از دیدگاه انسانی خودمان میبینیم. این نگاه انسانی، حتی به شناختمان از خداوند هم نفوذ کرده. به همین دلیل میخواهیم با التماس و شیون، دل او را به رحم آوریم. اما خداوند مثل یک انسان، تحت تأثیر کلمات تو در قالب گریه و زاری و التماس، قرار نمیگیرد. زیرا خداوند دارای احساسات بشری نیست. بلکه خداوند یک انرژی خلاق است که قدرت شکل دادن به همه چیز را دارد.
این انرژی تصمیم گرفته جهان را به گونهای طراحی کند که به فرکانسها و باورهای تو واکنش نشان دهد نه به کلمات ات!
این انرژی تصمیم گرفته به هر آنچه که در ذهنت میسازی، شکل دهد. حال میخواهد در ذهنت خواستههایی مثل روابط عالی، شغل مورد علاقه، ایدههای ثروت ساز، موفقیت مالی، زندگی در کشور، شهر و خانه دلخواه ات باشد یا ناخواستههایی مثل نگرانی درباره هزینههای قسط، قرض، اجاره خانه، بیماری و … باشد
در هر صورت هر آنچه در ذهنت میسازی، باور میکنی و به آن توجه میکنی، این انرژی به آن شکل داده و آن را وارد زندگیات میکند.
همانطور که در قرآن میفرماید:
“کُلاًّ نُمِدُّ هؤُلاءِ وَ هَؤُلاءِ مِنْ عَطاءِ رَبِّکَ وَ ما کانَ عَطاءُ رَبِّکَ مَحْظُوراً
و هر یک از این دو گروه را به عطاى پروردگارت کمک خواهیم داد و هرگز کسى از عطاى پروردگارت محروم نخواهد بود”
این انرژی تصمیم گرفته تو بعنوان یک انسان، دستانِ خداوند بر روی زمین باشی و با خلق خواستههایت، نه تنها خودت رشد کنی، بلکه به رشد جهان هم کمک کنی.
خیلی مهم است چه نگاهی به خودت، خداوند و قوانین جهان هستی داری.
خیلی مهم است چه باورهایی داری و چه چیزی در ذهنت میسازی! زیرا انرژیای که آن را خدا مینامی، به همان شکل وارد زندگیات میشود، بی آنکه خداوند بخواهد خواستههایت را غربال و صلاح یا غیر صلاحی برایشان در نظر بگیرد!
تنها تصمیمی که برای تو گرفته شده است، این است که جهان مأمور شده به فرکانسهایت واکنش نشان دهد.
بنابراین تنها کار تو این است:
به محض روشن شدن خواستهات، باورهای هماهنگ با آن را بساز و فرکانسهای دلخواهت را به جهان ارسال کن، بی آنکه نگران به صلاح بودن یا نبودنش باشی…