2777
2789
عنوان

کد جذب پول

| مشاهده متن کامل بحث + 45793 بازدید | 62 پست
تغییراتو بگید ماهم بیشترانگیزه بگیریم😍😍

من هر هدفی که داستم بستگی به عملکردم جذبش کردم

ماشین، درامد ، شخص ایده ال، بهبود روابط

اشنایی با شغلی که خیلی ازش لذت میبرم و....

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍
عزیزم میشه چندتا از چیزایی که جذب کردیو بگی  من نمیدونم چرا چیزلی خوبو به سختی جذب میکنم ولی خ ...

من هر هدفی که داستم بستگی به عملکردم جذبش کردم

ماشین، درامد ، شخص ایده ال، بهبود روابط

اشنایی با شغلی که خیلی ازش لذت میبرم و....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی بیشتر بهتر  نوشتن باشه تاثیرش بیشترم هست

فقط همین اعداد و بنویسم خب توضیح ندادی چجوریا

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
بله من ۱۱ ساله با قانون جذب اشنا هستم و کار میکنم

چیا جذب کردین 

من میخام ی نفر و جذب کنم دقیق چیکار کنم بهم بزنگه

فقط همین اعداد و بنویسم خب توضیح ندادی چجوریا

این کد جذبه فقط همین اعدادی که گفتم بخونید و بنویسید کاربردش مثل عبارت تاکیدیه ولی اثرش سریعتره

توضیح دیگه ای نداره همینقدر ساده است

این کد جذبه فقط همین اعدادی که گفتم بخونید و بنویسید کاربردش مثل عبارت تاکیدیه ولی اثرش سریعتره توض ...

ممنون چ تاپیک عالی

چیا جذب کردین  من میخام ی نفر و جذب کنم دقیق چیکار کنم بهم بزنگه

ببینید ما قطعا روی اراده شخص تاثیر نداریم
فقط روی خودمون کار میکنیم خواستمون رو به خدا اعلام میکنیم
اگر اون شخص هم ارتعاش ما باشه جذب میشه اگر نه نمیشه
ممکنه ده نفر مسلط به قانون جذب قصد کنند به جناب Aبرسند و تمام مهارت ها و نکات هم در حد عالی رعایت میکنند
بالاخره جناب Aبه یکی ازین ده نفر باید برسه پس نمیشه بگی اون ۹ نفر قانون جذب رو درست به کار نبستن

از طرفی فرض کنید یکنفر قصد میکنه شما رو جذب کنه و شما ازون متنفر و اصلا از قیافش بدت میاد حالا این وسط شما مختاری اون رو رد کنی نه اینکه اون اجباری با رعایت قوانین شمارو جذب کنه

و هم اینکه قشنگی قانون جذب به آزادی هست و اینکه ما با بینهایت و فراوانی طرفیم و هیچ محدویتی برای رسیدن به خواسته نداریم
پس خصوصیات شخص رو بنویسید و تمرکز روی خصوصیات باشه
دوم اینکه لیستی از دلایلی که چرا تا کنون موفق به جذب چنین فردی نشدی رو بنویسید
که این موارد باورهای محدود کننده شماست که باید خنثی بشه.

این قانون نمیگه  چطور میتونیم با شخص خاصی زندگی کنیم بلکه میگه
من چطور میتونم خوشبخت تر زندگی کنم
چون هدف ما از رابطه زندگی کردن با شخصی خاص نیست بلکه هدف اصلی ما خوشبخت تر زندگی کردنه و اگر فکر میکنیم تنها میتونیم با فردی خاصی خوشبخت بشیم این فکر در واقعیت اینطور نیست چون قانون جهان میگه تنها فردی میتونه خوشبختی رو در رابطه با فردی دیگه تجربه کنه که خودش خوشبخت باشه و جهان به او کمک میکنه با ارتباط با یک فرد خوشبخت دیگه، بر خوشبختیشون افزوده بشه
. ما واقعا زمانی خوشبخت زندگی میکنیم که پیش خودمون خوشبخت باشیم، پیش خودمون یک عشق باشیم، یک فرد مثبت و سعادتمند باشیم و در این صورت با فردی خواهیم بود که او هم خوشبخته و یک عشقه . بنابراین این سوال که چی کار کنم با فردی خاصی ازدواج کنم سوال درستی نیست بلکه این سوال درسته که چطور میتونم با استفاده از قانون خوشبخت باشم؟ چون میخوام تاکید کنم هدف ما از برقراری روابط تجربه خوشبختی هست نه بودن با فردی خاص. اگر ما با فرد خاصی باشیم که برخلاف تصورمون خوشبختی را در آن رابطه رو تجربه نکنیم، آیا واقعا ما آن رابطه رو میخوایم؟ پاسخ قطعا خیر هست چون ما خوشبختی رو میخوایم و طبق قانون تنها فردی میتونه خوشبختی را تجربه کنه که خودش پیش خودش و با خودش و در باورهای خودش خوشبخت باشه. طبق قانون فردی که خودش عشقه و باورهایش عالی هست با فردی میتونه باشه که اون فرد ه عشقهو باورهاش عالیه
بنابراین کل کار اینکه ما روی خودمون کار کنیم و خودمون را ارتقا ببخشیم و باورهامون رو در مورد خودمون، افراد، روابط و .. عالی کنیم و پیش خودمون و با خودمون و در زندگی واقعی خودمون در وجوه مختلف عالی شیم و اون وقت جهان به صورت طبیعی افراد خوب رو وارد زندگیمون میکنه. زیرا انرژی های مشابه به سمت همدیگه میروند و انرژی های نامشابه از هم تفکیک میشوند

@emotion276

به به😍مبارکهههه میشه بگید چه تمریناتی انجام دادین

توی نت آشنا شدم 

دفتر داشتم داخلش نوشتم قانون جذب رو 

هم پسرم هم ماشین شارژی پسرم و هم ماشین خودم و همسرم همرو نوشتم تا سال بعد همه رو داشته باشم 

حتی یه مارک ادکلن هم خاسته بودم بدست آوردم الان چند سال گذشته هنوز اون ادکلن هست توی کمدم 

.... 

خواستن از کاپنات مث سرچ توی گوگل هست 

شما بزن درخت سیب نمیخام ولی گوگل کل درخت سیب برات میاره 

پس فقط چیزی که میخای بهش 68 ثانیه فک کن 

برای جذب یک ریال و هزار میلیارد فرقی نداره برای ذهن ما فرق داره 

✔🛑قضاوت نکنیم🚫تاقضاوت نشویم⛔
من هر هدفی که داستم بستگی به عملکردم جذبش کردم ماشین، درامد ، شخص ایده ال، بهبود روابط اشنایی با ش ...

خداروشکر ❤❤❤

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

خب عزیزم،سوال خصوصی نمیخوام بپرسم ازت ک،فقط نمیخوام بقیه مشکلمو متوجه شن،با توجه ب تاریخ عضویتمم اگه مرد بودم،ب همگان ثابت شده بود تا حالا 

چون حس کردم میتونی کمکم کنی 

روز خوش

چقدر عالی فقط تو دفترنوشتین ?

بله باید خودتو حس کنی توی اون وضعیت 

من خودمو رنگ لباسمو و حتی رنگ لباس بچه ام رو همه رو توی ذهنم تصصور میکردممم 

✔🛑قضاوت نکنیم🚫تاقضاوت نشویم⛔
توی نت آشنا شدم  دفتر داشتم داخلش نوشتم قانون جذب رو  هم پسرم هم ماشین شارژی پسرم و هم م ...

من یه موردرو نوشتم . کلی تمرین وتلاش و فکر و تصور و... 

اما نرسیدم . :(

از اون موقع قانون جذب رو رد  کردم  رفت .‌

به یه نفر که مسلط بود و از طریق تلگرام تدریس قانون جذب داشت مراحلی که انجام دادم و رو گفتم .

فقط گفتش قسمتت نبوده همه رو درست اومدی .  

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(