2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه اردی که باش نون میپزن ارد گندم نیس؟🤦🏻‍♀️ گیج شدم

نه اردگندم فرق میکنه.با ارد نونم میشه باارد سفید بهتر میشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
نه اردگندم فرق میکنه.با ارد نونم میشه باارد سفید بهتر میشه

فک نمیکردم اردا باهم فرق داشته باشن

من که گیجم

ارد سفید،ارد گندم،ارد کیک🤦🏻‍♀️🤯😅

چقد دیگ باز ارد داریم

فک نمیکردم اردا باهم فرق داشته باشن من که گیجم ارد سفید،ارد گندم،ارد کیک🤦🏻‍♀️🤯😅 چقد دیگ باز ا ...

اردسفیدوگندم یکیه.اردبرنج.اردنون لواش.اردسنگگ.اردنخودچی.اردنون تافتون

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ارد نون اگ از گندم نیس پس از چیه؟😕

ازگندمه.نمیدونم والا ولی ارد کیک سفیدتره ارد نون یکم تیره س

اها ممنونم از لطفتون🙏😊 راجب اردا کلی چیز یاد گرفتم😅

برو خمیر پیتزا اماده بگیر خیلی بهتره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز