2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 269 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_5  

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

سلام.طاعات وعبادات قبول باشه.نی نی یار یه لطف کنین واین قضیه دخالت تو سن ازدواج مردم رو پایان بدین.این سایت به جای که حامی ازدواج وفرزنداوری باشه شده محل تشویق به سمت سقط جنین وحیوانی نشان دادن فرزند آوری وتخریب ازدواج وترویج تفکرات تمد فمینیسم.از نظر قانون وشرع ازدواج زیر ۱۸ هیچ منعی نداره اما یه عده تخته گاز دارن این افرددی که سن پایین ازدواج کردند رو میکوبن.هر چیزی از دهنشون درمیاد میگن.اینهایی که از زندگی دلسرد بشن بخاطر این حرف ها وبین خودشون وهمسرشون شکراب بشه مسئولش این افراد واین سایت هستند.یعنی حقوق دانان ومراجع نمیدونن که این کار رو ممنوع اعلام کنند!!!.هنوز ما یادمون نرفته کلی دختر دهه شصتی به امید خواستگار سوار بر اسب سفید خواستگارشون رو رد میکردن والان به شدت پشیمان هستند ووارد فاز تجرد قطعی شدند.این کلمه کودک همسری رو هی یاد گرفتن هی میگن.امیداورم خودتون ومسئولان ساین عزمشون رو جزم کنید با قاطعیت برخورد کنید.اگه چندنفر رو قطع دسترسی کنین بقیه به خودشون اجازه نمیدن چنین جسارت هایی کنن.

@نی_نی_یار_5  

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

نی نی یار محترم گفتید اگه کسی تاپیکاشو با گزارش بترکونه تعلیق میشه اما این دنیا همسرم تاپیک زد بمن فحش داد و دوستاش گزارش زدن تاپیک ترکید اما ایشونم تعلیق نشد ....شما قوانین سایتتون برا همه نیست ... برا یه عده خاصه ....چرا انقد ناعدالتی واقعا https://www.ninisite.com/discussion/topic/6296734/پریام-در-رابطه-با-اتفاقای-اخیر-سایت-دو-کاربری-و-ای-پی-دلوینت-و-من-و?postId=186212777

نی نی یار محترم گفتید اگه کسی تاپیکاشو با گزارش بترکونه تعلیق میشه اما این دنیا همسرم تاپیک زد بمن ف ...

بحق قرانی که شب احیا میذارید رو سرتون قسمتون میدم قوانین برا همه یکسان باشه  و تعلیق کنید 

.....

ب حق ماه رمضان ب حق دل شکسته حضرت زینب قسمتون میدم عدالت برا همه باشه لاقل عدالت برا همه باشه توی این ماه مبارک ، روزه فقط نخوردن و نیاشامیدن نیست ، عدالت رو رعایت کنید

وجدانتون کجاس

سلام 

نی نی یار

من الان یه تاپیک دیدم درباره ی 

کاربری دلوینت و دنیا همسرم

ماجرای اونا چی شد

یکی بودن یا نه

تعطیل🚫