2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 269 پست
😂معلومه امروز کاربرا آروم تر شدن شما سرتون شلوغ نیست

بر عکس خسته شدم انقدر دعوا کردن و تاپیک بد زدن و مردا مزاحم شدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوخی کردم بابا نی نی یار 5واقنی عشقه

😐😂😬❤

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
قربون قلبت عزیزم به خاطر دعوا لغو شده اگر بدونم برمیگرده به خاطر شما فعالش میکنم

چقد مهربونین شما    

جدی؟؟؟؟

تروخدا برشون گردونین، ایشون خانم محترمی هستن. جای مادر من هستن. خیلی بهم کمک کردن..

اگه میشه برشون گردونین    

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چقد مهربونین شما       جدی؟؟؟؟ تروخدا برشون گردونین، ایشون خانم محترمی هستن. ج ...

تا موقعی ک خودش نخواد. نینی یار نمیتونه برگردونه👌💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
تا موقعی ک خودش نخواد. نینی یار نمیتونه برگردونه👌💔

🙁شاید خودش نمیدونه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
🙁شاید خودش نمیدونه

نمیشه ک ندونه! بلاخره میفهمه نمیتونه وارد شع!

نمیشه ک ندونه! بلاخره میفهمه نمیتونه وارد شع!

منظورم ثبت درخواسته..

🙁شایدم خودش نمیخواد🥺

منظورم ثبت درخواسته.. 🙁شایدم خودش نمیخواد🥺

خوب شما اگ بهش دسترسی داریع بپرس ازش شاید بخواد برگردع!!!

سلام خوبید؟؟ 

بخدا زدم زدم بیشتر از بینهایت 

لطفا بترکونیدم💚❤️

«خداوند برای هر کس همونقدر وجود داره،که اون به خدا ایمان داره.برای کسی که ایمان نداره،خداوندی هم وجود نداره.»مادرِ عزیزم(مادرِ دوستم)خیلی دوستت دارم.     از قضاوت(هر کسی درد و مشکل خودشو داره و هر چیزی یم سختیای خودش)و انحراف و تعصب و مردم آزاری و کلی گویی بپرهیزیم.یکتا پرست_انسان سالار_همسن و سال گرا(ی مثبت)_روشنفکر متعادل(برای همه).زنده باد انسانیت با هر تنوع و ویژگی و تفاوت و شباهتی.لطفا کاربری بنده رو در تاپیک های عقیدتی(بجز قرآن)_سیاسی_نژادی_خصوصی تگ نکنید.با سپاس فراوان.کاربر قدیمی.سومین کاربری. Just god
خوب شما اگ بهش دسترسی داریع بپرس ازش شاید بخواد برگردع!!!

نه من ففط از همین سایت باهاشون ارتباط داشتم