2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4700 بازدید | 269 پست
عا دلمون خنك بشه😁😁

😂👌

نینی یار بیاییم اذیتت کنیم؟!😂

سهمیه تایپیکام تمومیده رفرشش کنن حله😶😬😂

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزنین منم قطع کنم خستگیم در بره امروز کسی رو قطع نکردم جز این کاربر جدیدا که تاپیک بد زدن و مردا رو ...

من ميدوونم منو قطع كني وااقعا خستگيت در ميره😁😁

نياز ب تنوع داري 

خسته شدي انقدر اينايي ك نميشناسي و جديد هستن رو قطع كردي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بزنین منم قطع کنم خستگیم در بره امروز کسی رو قطع نکردم جز این کاربر جدیدا که تاپیک بد زدن و مردا رو ...

😶😶😶کاربرمو میخوام😂💔

مشکل سهمی تایپیک دارم😐👌😂

اییییی ایهاالناس سهمیه هاتونو بدیدددددددددددددددد😑💔😂

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
نه دست شما درد نکنه    

خواهش میکنم😁😂

خسته نباشی عشق جان💝

شلوغه از صبح    

😐😶😶💔پس شلوخش نمیکنیم😁💝😂

سلااااام عشق من شما خیلی خوبید نفسید از عشق گزشته 😅😘😘😘😘😘😘 من ک‌خیلی خیلی دوستتون دارم  ...

قربونت برم منم خیلی دوستتون دارم    

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar