2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 269 پست
هیچی نگو شبوا جان بذار سایتشون رو با این حربه نگه دارن سایتی که هیچ احترامی برای کاربراش قائل نیست ...

بیخیال عزیزم

گفتند که تموم شد رفت

دوستان دیگه سايت نميام دوستون دارم 👋اکانت تعطیل🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناتا ي عزيزم نرو واقعا حيفه  شما از كساني هستين كه هميشه مشتاق تاپيك هاشونم 🌹

ممنونم لطف دارید

ولی سایت برای یه عده مریض خوبه که هرروز تاپیک جنسی و مادرشوهر و خواهر بزنن یا رختخوابشونو وسط سایت بزنن و کاربرای آقایی که هر روز با یکی رل بزنن تو خصوصی!!!

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
هیچی نگو شبوا جان بذار سایتشون رو با این حربه نگه دارن سایتی که هیچ احترامی برای کاربراش قائل نیست ...

پس ماچی دوستات چی اونا برات اهمیتت ندارن ؟

کاش تگت نکرده بودم

همیــشہ*عـشـق *باشد💕همیشه بـرڪـتـــ🍀🍃         
باشه خودمم لغو میکنم اصلا

😐😐😐😐😑💔منم لغو کن اگ خودتونم لغو کردین😶😑

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

خداحافظ بچه ها

خیلی دوستتون دارم

به پایان آمد این دفتر به قولی

امیدوارم تو زندگیاتون همیشه شادی باشه و غم راه پیدا نکنه به دلتون

امیدوارم زندگی انقدر براتون شیرین شه که هیچوقت برای درددل پا به همچین سایتی نذارید

امیدوارم تبعیض ها همه جا تموم شه، چه اینجا چه کل دنیا

امیدوارم کشورم انقدر قدرتمند بشه که مردمش بخاطر بحثای سیاسی و یا حتی یک عکس نوشته ی طنز برای هم دردسر درست نکنن و جبهه گیری نکنن

خیلی دوستتون دارم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
ممنونم لطف دارید ولی سایت برای یه عده مریض خوبه که هرروز تاپیک جنسی و مادرشوهر و خواهر بزنن یا رختخ ...

بله متاسفانه از اون نظر كه چه عرض كنم ديروز من يه تاپيك جنسي رو گزارش زدم بيست و چند صفحه رفت جلو آخرم نمي دونم حذف شد يا نه 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

اگه جواب پیاممو بدی بیشتر بیشتر بینهایت  

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
برای من تموم نشد غروریکه از من شکست جواب داره باید از کاربر قدیمیشون عذرخواهی کنن

عزیزم هیچ جا نمیرید من دوستتون دارم خیلی هم زیاد

ببخشید اگر دلخورتون کردم    

درسته سایت برام مهمه ولی کاربرا برام مهمترن و عزیزن  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی نی یار لطفا منو لغو کن خاهش میکنم

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
پس ماچی دوستات چی اونا برات اهمیتت ندارن ؟ کاش تگت نکرده بودم

ی جا‌دیگع باشید باهم😶💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨