2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 269 پست
فقط عاشقه گزینه هاتم نه نداره....این یعنی خودتون میدونید اینجا الان و فرداها کجاهای دلای کاربرایید

من خیلی خوبم اخه ولی بی شوخی اگه میذاشتم نه خیلی ها میزدن نه خصوصا اقایون که همش قطع کردم یا کاربرایی که قطع میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لغوم کنید لطفا لازم نیست سرم منت بذارید

😶💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

آناتا ي عزيزم نرو واقعا حيفه 

شما از كساني هستين كه هميشه مشتاق تاپيك هاشونم 🌹

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
نی نی یار عزیز ، اینهمه کاربر هستن تاپیکای بدتری میزارن یا پستای بدتر بنظرمن کاربر ۷ساله ی اینجا که ...

سیاسی بی تذکر قطع میشه

عزیزم عکس خوب و بدش رو نمیگم سیاسی ممنوعه خب باید رعایت بشه

سایت رو نگه میدارم برای یه عده که شما طرفدارشونید

اون موقع که گزارش میزدم یا شما رو تگ میکردم تا کاربرایی که خلاف قوانین حرف میزنن رو شناسایی‌کنید، یه تشکر ازم کردید؟ 

نه شما ادای خوب بودن رو درمیارید

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

لینک اقدامی های اردیبهشت ۱۴۰۰😍😍😍میریم برا اقدام(اردیبهشت)👪من این ماه مامان میشم وبهترین کادوی تولدم رو از خدا هدیه میگیرم (خرداد)👶تولدم هم گذشت وبی بی منفی شد(تیر)😔یک مرداد هم برای بار سوم کرونا گرفتم و الان تصمیم گرفتم تا زمانی که واکسن کرونا نزدم اقدام رو کنسل کنم(مرداد)😷واکسیناسیون داره سرعت میگیره انشاءالله که نوبت من و همسرم میشه(شهریور) 💉دوز اول سینوفارم رو تزریق کردیم(۱مهر)🚫آخر مهر نوبت دوم واکسنم بود که مشکوک بودم و نزدم😓جان مادر امروز یه نفر بهم گفت خدا به دلی که دریا باشه کشتی میده💔وقتشه که بیایی(۲آبان)💔امروز بی بی چکم یه هاله ضعیف انداخت خدایا واقعی باشه تا تولد همسرم سوپرایزش کنم،ساعت هشت شب بی بی چک زدم مثبت شد(۱۰آبان)😍امروز آزمایشم مثبت شد(۱۳آبان)👪الان سونو ان تی بودم چهره ی قشنگتو دیدم دردونه ی مامان(۱۳دی)👶عزیزدلم امروز دل نگرانت بودم رفتم سونو از حالت باخبربشم ولی گفتن خطر سقط هست گفتن دخملی قربونت بشم مطمئنم سالم میایی بغلم👧(۱۳بهمن)🎀امروز رفتم سونو وزنت کم بود اما من میدونم تو مثل همیشه دختر قوی هستی وکمتر از یکماه دیگه میای بغلمون(۱۲خرداد)😘دخترم قدم سرچشمامون گذاشت🎊(۱۴تیر) https://www.ninisite.com/discussion/topic/6147989/اقدامی-های-اردیبهشت۱۴۰۰
       من خیلی خوبم اخه ولی بی شوخی اگه میذاشتم نه خیلی ها میزدن نه خصوصا ا ...

نمیشع الن کل اقایونو قط کنین😢

ما گونا داریم میریم ی تایپیک زنونه میگیم الن ی اقایی میاد ابرو مابرو فرت😐💔😂😘

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

اون که دیگه گذشت هر چی بود اشتباه من اینه با این که گفتن سیاسی رو بی تذکر حذف کنین بازم فکر میکنم نباید حذف کنم از این به بعد سعی میکنم به هیچ  کس تذکر ندم که بحثی هم درست نشه

خواهش میکنم نداجان چیزی نگو  نی نی یار اگه خواستین لغوش کنید منم لطفا لغو کنید مرسی

هیچی نگو شبوا جان

بذار سایتشون رو با این حربه نگه دارن

سایتی که هیچ احترامی برای کاربراش قائل نیست

۷ سال اینجا بودم و کوچکترین بی احترامی نکردم

حقمو گرفتم و دارم میرم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

چی بگم 😁😁😁 با دل روزه نمیشه خودشرینی کرد. بعد افطار میام نظرم رو میگم 😂😂😂😂😂😂  

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

سیاسی بی تذکر قطع میشه عزیزم عکس خوب و بدش رو نمیگم سیاسی ممنوعه خب باید رعایت بشه

میدونم ولی بعضی از کاربرا حرفای بدتراز سیاسی میزنن وبعضی وقتا میبینیم دریغ از یه تذکر 

همیــشہ*عـشـق *باشد💕همیشه بـرڪـتـــ🍀🍃