2777
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 4683 بازدید | 269 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه یه چیز دیگه که حتی منم جای اناتا بودم ناراحت میشدم اناتا چن ساله کاربر اینجاس هیچ خطایی وحرفی خلا ...

ن میدونم تنبیهش چیه الن؟؟

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
چون من خیلی خوبم

بر منکرش لعنت😌👌❤😘

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
نه یه چیز دیگه که حتی منم جای اناتا بودم ناراحت میشدم اناتا چن ساله کاربر اینجاس هیچ خطایی وحرفی خلا ...

عزیزم من خودم تا حالا سه بار به ایشون تذکر دادم واسه مسائل سیاسی خب قانون سایته نباید رعایت بشه؟ اگر کاربر قدیمی هست خوب هست باید الگو هم باشه ایشون که شاهد مشکل سایت بودن بعد تو تاپیک عکس بازی عکس رییس جمهور و اقای لاریجانی رو گذاشتن بحث از عکس بازی رفت سمت سیاست و دو نفر حذف شدن من همش دارم تاپیک میزنم میگم سیاسی کلا ممنوع جوک عکس فان همه چی ممنوع بعد میخواستم قطعشون کنم چون همین که هزاربار تاپیک زدم هم خودم شخصا بهشون گفتم سیاسی ممنوعه بازم گفتم کاربر خوبیه حیف هست قطع بشه بهشون گفتم قطع نمیکنم ولی به جاش تاپیک اخر منو چندین بار در روز بزنین اینم بشه تنبیه که تاپیک رو میخونین و عمل نمی کنین ولی اشتباه کردم باید بدون بحث لغو میکردم چون من که دارم همش میگم ممنوعه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

گلم تاپیک اخرش بخون تنبیهش برای ندا که هیچوقت برخلاف قانون سایت عمل نکرده یکم سنگینه

دیدم😐💔

😑😑😑💔

عزیزم من خودم تا حالا سه بار به ایشون تذکر دادم واسه مسائل سیاسی خب قانون سایته نباید رعایت بشه؟ اگر ...

لغوم کنید لطفا

لازم نیست

سرم منت بذارید

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

عررررررر دومین ریپ😂😘😍❤

مرسسییی❤😍

نی نی یار عزیز ، اینهمه کاربر هستن تاپیکای بدتری میزارن یا پستای بدتر بنظرمن کاربر ۷ساله ی اینجا که هیچ خطایی هم ازش ندیدم تاحالا، اصلا نیاز به همچین کاری نبود همون تذکر کفایت میکرد بااینکه عکس بدی هم نبود😊

همیــشہ*عـشـق *باشد💕همیشه بـرڪـتـــ🍀🍃