2777
2789
عنوان

لعنت به بی حوصلگی!

87 بازدید | 10 پست

خیلی این روزا آشفته و عصبیم 

همش اعصابم خورده و خسته میشم 

کنکوریم و خیلی نگرانم... . تا جایی که توانشو داشتم تا الان تلاشامو کردم از این به بعدشم میکنم 

ولی میخوام بدونم وقتایی که خیلی احساس خستگی میکنم باید چیکار کنم؟

خیلی این حسو حالا به آدم فشار میاره 

خواهریم ندارمو مادرم پیش خودم نیست 

لطفا اگه میتونین کمکم کنین باهام حرف بزنین 

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای الماس شدن یه وقتایی باید انقدر تحت فشار باشی و همه پشمات بریزن ✌🏻

الان دیگه خودمم دارم میریزم

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
روحیم داغونه داغون خیلی سخته  این روزا

شما دیگه چرا؟ کنکوری هستین؟ 

ایشالا درست میشه عزیزم امیدت به خدا باشه❤️

😂😂اگه عید استراحت نکردی  یکی دوروز استراحت کن دوباره قدرتمند بکوب بخون تا کنکور  چیزی ن ...

دمت گرم ❤️

هر چی خدا بخواد 

شما دیگه چرا؟ کنکوری هستین؟  ایشالا درست میشه عزیزم امیدت به خدا باشه❤️

نه گلم من کلاس دهمم ولی دوهفته ست زندگیم کاملا بهم ریخته جوری که حتی معلما فهمیدن سرکلاس حاضر نمیشم اینا مامانم نگرانه که افسردگی بگیرم خیلی حس بدی دارم🙃🙃 

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع
نه گلم من کلاس دهمم ولی دوهفته ست زندگیم کاملا بهم ریخته جوری که حتی معلما فهمیدن سرکلاس حاضر نمیشم ...

به دلت بد راه نده تاثیرات آموزش مجازیه همه همینجورین 

تو فقط سعی کن بیشتر به فکر خودت بشی تو این دوره سنی افسردگی اصلا چیز خوبی نیست 

از خودت مراقبت کن... سعی کن شاد باشی