2777
2789
عنوان

تیرگی 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 35 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه قبل اونم خب میبینه

نگرانش نباش

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
از اینا جواب گرفتی خودت؟ خیلی به راه مطمئن نیاز دارم ❤

من چون از اول همیشه استفاده کردم ب مشکل تیرگی نخوردم خب طبيعی هست چون آسیایی هستیم بکینی و زیر بغل با رنگ بدن فرق داره اما اگه خیلی تیرس اینا اره جواب میده ولی طولانی مدت باید استفاده کنی 

چرا اعتماد بنفس نداری ؟ ببینه چی میشه مثلا . مگه مال اونا تیره نیس . مهم نگیر 

یه مقدار حساسم دوست ندارم بابت این موضوع پس زده بشم

من که نمیدونم شاید مال اون تیره نباشه😓

عزیزم لوسیون ریپلر برای تیرگی شنیدم خوبه ایرانیه تو همه داروخانه ها ام هست من مسئول داروخانه ام چندبار دیدم اومدن دنبالش گفتن جواب داده امتحان کن ضرر نداره گیاهیه ولی برا کشاله ران اول امتحان کن 

فقط یک نصیحت هیچ وقت کرم دست ساز نگیر من یکبار همکارا درست کردن برام زد پوستمو داغون کرد اول خوب بود بعد ملتهب شد و پوست اطراف بغلم ترک خورد 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز