2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بچه تن تن سایز عوض میکنه من تصمیمم اینه هروقت تغییر سایز حس کردم لباس براش بخرم ...زیاد دوس ندارم تن تن بخرم ولی ارزون بخرم دوس دارم کم ولی مارک بخرم برا خودمم اونطوریم همش بخرم ولی ارزون دوس ندارم

بستگی داره مثلا وقتی رفت وامدی نیست لباس بیرونی نیاز نیست برا لباس خونه هم میشه قیمت مناسبتر خرید کرد لباس خونه رو تا وقتی کهنه نشه تنشون میکنم ولی هر دو سه ماه ۳.۴دست میگیرم چون نوزاد بزرگ میشه فایده نداره لباس زیاد بخرم بدون اینکه بپوشه کوچیک میشه

الان سیسمونی خریدیم شاید یه ده دست بشه لباسش.چون بچه کوچیک‌زود به زود کثیف میکنه لباسشو.حالا کمم هست ...

الان چه سايزايى خريدى

واز هر سايز چندتا

ميخوام بگيرم موندم

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
الان سیسمونی خریدیم شاید یه ده دست بشه لباسش.چون بچه کوچیک‌زود به زود کثیف میکنه لباسشو.حالا کمم هست ...

جاری من با مادرشوهرم زندگی میکنه بچه اش ۶ ماهشه کلا تاحالا ۵ دست لباس برای بچه استفاده کرده همه جا هم پز میده که من با قناعت میخوام بزرگش کنم

خب بچه تن تن سایز عوض میکنه من تصمیمم اینه هروقت تغییر سایز حس کردم لباس براش بخرم ...زیاد دوس ندارم ...

واسه بچه لباس مارک خریدن اشتباه هست زود کوچیک میشه تند تند کثیف می کنه

باید به مقدار کافی لباس معمولی داشته باشه 

الان چه سايزايى خريدى واز هر سايز چندتا ميخوام بگيرم موندم

سه چهار دست صفر بگیر چند تا هم تاپ و شورت .وقتی متولد شد بپوشونی بستگی به جثه اش داره میتونه تا دو ماهگی بپوشه. پنج شش دست هم سایز یک بگیر باز با چند تا تاپ و اینا.اینارو هم میتونه تا چهار ماهگی بپوشه.یکی دو دست هم سایز دو 

بچه من یه ماه دیکه دنیا میاد لباس نازک گرفتیم براش.واسه کسی که فصل سرد قراره بچش دنیا بیاد لباس گرم بگیرین.سرهم پشمی پتوی ضخیم 

جاری من با مادرشوهرم زندگی میکنه بچه اش ۶ ماهشه کلا تاحالا ۵ دست لباس برای بچه استفاده کرده همه جا ه ...

نه بابا نمیشه که.شاید لباس بیرونشو میگه.

لباس تو خونه و زیر بچه تند تند کثیف میکنه باید هی عوضش کنی

نه بابا نمیشه که.شاید لباس بیرونشو میگه. لباس تو خونه و زیر بچه تند تند کثیف میکنه باید هی عوضش کنی

نه اتفاقا چون خونه مادرشوهرم زندگی میکنه لباس خونه ای و بیرونیشو در جریانم کلا با ۵ دست ۶ ماهه داره بچه رو میگردونه