2789
عنوان

جفت پایین

8732 بازدید | 33 پست

ماماناسلام...من رفتم غربالگری۱۸هفته جفتم پایین بود...الانم۲۰هفته هستم...سرکلاژهم کردم یک هفته استراحت کردم‌.امامتاسفانه نمیتونم استراحت مطلق داشته باشم چون کسیوندارم که کارای خونموبتونه برام انجام بده همسرمم ساعت کاریش یجوریه که اصلا نمیرسه وخیلی خسته اس...کسی بوده مثل من که استراحت نداشته باشه وجفت رفته باشه بالا؟؟؟باتوجه به اینکه خب توپنج ماهم هستم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط کارای آشپزی رو بکن در حد سبک  نمیخواد خونه بسابی  آشپزی هم میکنی صندلی بذار بشین&nbs ...

ممنونم ازت...خیلی بارداری سختی داشتم تاالان...برام دعاکن لااقل زودتربره بالا

عزیزم استراحت نکنی نمیره بالاها...حداقل غذاکه میپزی زیادبپز ک بمونه برا دوسه وعده...ظرف یبارمصرف بگیرین ک نخای بشوری وایسادن بده بهترین کاریبار مصرفه...بعضی روزام بگوشوهرت یچی ازبیرون بخره غذا..کسی ام ک خونت نمیاد هفته ای یبار باکمک هم گردگیری وجاروکنین

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

ب منم گفتن جفتت پایینه  هم نزدیکی داریم هم عید خونه تکونی کردم هروروز کارامو انجام میدم .۴۰روز مونده ب زایمانم خداروشکر اتفاقی برام نیفتاده نترس میره بالا

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

حتما حتما استراحت کن بزار کارای خونه بمونه هیج اشکالی نداره سلامتی خودت و بچت از همه چی مهم تره امروز یکی از فامیلامون که اونم جفتش پایین بود و استراحت مطلق به خرف دکترش گوش نداد و استراحت نکرد متاسفانه بچه شو از دست داد

زندگی هروز بااتفاقات قشنگش مرا شگفت زده میکنند😍
خیلی به خودت فشار نیار تو کار کردن.اگه میتونی کارگر بگیر حداقل هفته ای ی بار بیاد کاراتو انجام بده ...

ممنونم عزیزم..اخه من جز جفت پایین دهانه رحمم کوتاه بود وسرکلاژ کردم...امیدوارم بیادبالا

عزیزم استراحت نکنی نمیره بالاها...حداقل غذاکه میپزی زیادبپز ک بمونه برا دوسه وعده...ظرف یبارمصرف بگی ...

چراعزیزم مامانم هست برام غذامیپزن بعضی روزا ولی خب کمرشونو عمل کردن و چندتامشکل دارن نمیتونن به خونه ی خودشونم رسیدگی کنن چه برسه به من...ایده ظرف یک‌بارمصرف خیلی خوب بودعزیزم ممنون برام دعاکن

من با بچه سه ساله از ماه ۶ استراحت بهم دادن و احتمال زایمان زودرس

فقط مراعات کن

اصلا خودتو خسته نکن

غذاهای ساده و سریعو انتخاب کن

هر بار برای دو وعده غذا درست کن

اگه بچه کوچیک نداشته باشی کار زیادی هم نداری

فقط غذا و شستن ظروف

جارو هم دو هفته یکبار تیکه تیکه انجام بده و بینش استزاحت کن

من دیروز برای سه تا فرش حدود ۳ ساعت طول مشید جارو کشیدنم چون وسطش همش استراحت میکردم 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵