2777
2789
عنوان

خدایا چرا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 25 پست
یه سال

یک سال ک چیزی نیست . ب نظرم هروقت کسی ازت پرسید چرا نی نی نمیاری. باید از اول میگفتی هنوز زوده نمیخوایم . اصن دیگه ب فامیل نگو توی اقدامی ولی نی نی نمیشه.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
یک سال ک چیزی نیست . ب نظرم هروقت کسی ازت پرسید چرا نی نی نمیاری. باید از اول میگفتی هنوز زوده نمیخو ...

نه نگفتم.ببین من سه ماه بود عروسی کرده بودم فامیلاشون میگفتن چراعروستونو نمیبرین دکتر!!

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگفتم.ببین من سه ماه بود عروسی کرده بودم فامیلاشون میگفتن چراعروستونو نمیبرین دکتر!!

شما عروس ساکتی هستی جواب بقیه نمیدی؟

شما عروس ساکتی هستی جواب بقیه نمیدی؟

دقیقا ازاول جواب ندادم 

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
دقیقا ازاول جواب ندادم 

اره دیگه شما از روی احترام گذاشتن جواب ندادی . اونا بیشتر پرو شدن .

ب نظرم اگر حرف بقیه برات مهمه ایندفعه کسی چیزی گفت حتما محکم جلوش جدی حرف بزن بفهمه ک تکرارش نکنه

اره دیگه شما از روی احترام گذاشتن جواب ندادی . اونا بیشتر پرو شدن . ب نظرم اگر حرف بقیه برات مهمه ا ...

نه اینکه بخاطر حرف مردم بخوام بچه بیارم نه.منطورم اینه باحرفاشون بدجور دل میشکنن

@اغواگراحساس  

بیا بگو حست چی میگه لطفا

نه اینکه بخاطر حرف مردم بخوام بچه بیارم نه.منطورم اینه باحرفاشون بدجور دل میشکنن

اره میفهمم. میگم یعنی از لحاظ روحی هم ارامش داشته باشی چون خیلی مهمه.

دیدم همینجا چندروز پیش تاپیک یکی زده بود بعد یکسال اقدام توی ماهی ک اصن بیخیال بود درگیر زندگیش بود یهو پری نشده و باردار بود

ان شالله شماهم یهو ببینی خدا برات معجزه کرده  

اره میفهمم. میگم یعنی از لحاظ روحی هم ارامش داشته باشی چون خیلی مهمه. دیدم همینجا چندروز پیش تاپیک ...

الحمدلله

ان شاالله به حق این ماه واسه همه منتظرا

ان شاالله

تو تا پنج سال قطعا بچه میاری.حتی بیشتر یکیه ...کم نیار تاکید میکنم  کم نیار که بیماری جسمی تهدیدت میکنه.

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
تو تا پنج سال قطعا بچه میاری.حتی بیشتر یکیه ...کم نیار تاکید میکنم  کم نیار که بیماری جسمی تهدی ...

اولی کی میاد