2777
2789

۲۸ تا زیاده دیگه نرمالش تا ۱۰۰

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان میگم ممکنه کاذب باشه یا مثلا اشتباه چون من شب شام خورده بودم بعد صبح رفتم ازمایش

فکر نمیکنم ربط داشته باشه عزیزم 

حتما ازمایشتو بردار ببر پیش پزشک باید پرهیز غذایی داشته باشی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
فکر نمیکنم ربط داشته باشه عزیزم  حتما ازمایشتو بردار ببر پیش پزشک باید پرهیز غذایی داشته باشی

اره بردم همون موقع گف همه چی خوبه قندت بالاس

گفت هفته آینده دوباره آزمایش و تکرار کن 

فعلا ک دارم پرهیز میکنم 🥺😓

اره بردم همون موقع گف همه چی خوبه قندت بالاس گفت هفته آینده دوباره آزمایش و تکرار کن  فعلا ک ...

انشالله کنترل میشه خوب میشی💚

انشالله برام دعاکنید😓

تخم شنبلیله بجوشونی بخور پایین میاره

بامیه هم قند پایین میاره خشک و پودر کنی هم خوبه من قند ندارم ولی توغذاهام آبکی یک قاشق چایخوری پودر بامیه میریزم خاصیت زیاد داره 

پدر من دیابت داره داروهاش سرموقع هست، روزانه خیلیی پیاده روی می کنه، مامانم سعی میکنه اصلا غذاهای زیاد خوشمزه نپزه چون پدرم خیلی خوش خوراکه 

خداروشکر تا الان کنترل شده و نیازی به انسولین نیست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...