2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در برنامه دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی بابت کار بیخودم خیلی پشیمون شدم جلوی بابام چون بهم گفت این یکم مشکوکه گوش ندادم ولی برام جال ...

نمی دونم چجوری عذاب وجدان ندارن . حالا قانون هم اونقدر مراحل داره که آدم بی خیال میشه . در صورتی که باید اونی که اینطور راحت از صد ها نفر کلاهبرداری کرده و پیدا کردنش خیلی خیلی برای اونا راحته نباید بگذرن.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

واقعا همه اينجورى نيستن مثلا ما هم چند سرى وسيله فروختيم اونايى كه مى خواستن براشون ارسال كنيم رو مى گفتيم اول وجه رو واريز كنن بعد ما ارسال مى كنيم وقتى وجه رو واريز مى كرد اسنپ يا پيك يا تيپاكس مى گرفتيم ارسال مى كرديم و خبر هم ميداديم كه الان پيك تو راهه

اره مثل اگهی دیوار شوهرم گوشی دید تو چت انلاین بود پیامارو میخوند ولی جواب نمیداد زنگ میزدی گوشیش خا ...

اره عجیب بود😞دیگه یه جریاناتی پیش اومد دنبالش پلیس فتا نرفتیم نه بخاطر پولشا چون میخواستیم ادب بشه انقد از این پرونده ها هست که

حالا یبار به یکی گفتن سفر کربلا برنده شدی ۴ ۵ تومن واریز کن همون‌لحظه واریز کرد حرف چندسال پیشا بود

یه پیامکایی میادا این شکلی

کد998مشترک گرامی برای بن600/000تومانی خود فورا تماس بگیرید 02691002302

اینا هم چرته کلاهبرداریه من زنگ زدم میگه شماره شما منتخبه اشتراک مخابراته یه پولی باید واریز کرد که کالارو با ربع سکه طلا تحویل گرفت هرچقد گفتم درب منزل قبول میکنید گفتن نه فهمیدم الکیه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
واقعا همه اينجورى نيستن مثلا ما هم چند سرى وسيله فروختيم اونايى كه مى خواستن براشون ارسال كنيم رو مى ...

ماهم شده بیعانه بگیریم بعد بفرستیم ولی تو این زمونه واقعا ریسکه

نمی دونم چجوری عذاب وجدان ندارن . حالا قانون هم اونقدر مراحل داره که آدم بی خیال میشه . در صورتی که ...

دزد پروره مملکت

من رفتم کلانتری اول نمیخواستم برم پلیس فتا طرف اول گفت گوشیتو تحویل بده حساب کن از میز ورودی تا میزش ۴قدم بود گفت حجابتو رعایت کن حالا اونقدم بد نرفته بودما یکم موهام بیرون بود بعد هی میگفتن نه ما اجازه نداریم وارد حسابش بشیم فلان بااینکه همچیو بهش نشون دادم

اینا اینجورین ادم نباید کاری کنه که گذرش به اینجاها بیفته چون اعتبار دزد از مال باخته بیشتره

این به قیافش نمیخوره آفتابه دزد باشه شایدم عکس خودش نباشه اما واقعا اگه خودشه از این آدماییه قیافش غلط اندازه🤣دقیقا مشابه همین دیدم یه کلاهبرداری وحشتناک کرد اخرشم فرار کرد

دزد پروره مملکت من رفتم کلانتری اول نمیخواستم برم پلیس فتا طرف اول گفت گوشیتو تحویل بده حساب کن از ...

واقعا مال باخته تو ایران  از نظر قانون خودش مقصره که ساده بوده قانون پشتیبانیه انچنانی نمی کنه مگر اینکه خودش طرف همه جوره پارتی داشته باشه دنبال کاراش بیفته

دزد پروره مملکت من رفتم کلانتری اول نمیخواستم برم پلیس فتا طرف اول گفت گوشیتو تحویل بده حساب کن از ...

جمله آخرت عین واقعیت هست . واقعا همینطوره .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.