2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در برنامه دیوار

938 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها دیروز تو برنامه دیوار یه مبل دیدم که به صورت کاملا حرفه ای سرم کلاه گذاشت البته مراحل قانونیش در حال انجامه شوهرمم گفته هرجا باشه پیداش می کنم خواستم باهاتون در میون بزارم تا اشتباهه منو نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شوهر منم اتفاق افتاد گفت یه پولی واریز کن تا من مطمئن بشم میخوای شوهرم  ۵۰ هزارتومان ریخت گفت بقیه اش را موقعی که اومدم ببرم بهت میدم  اونم  دیگه  جواب نداد  آدرس اشتباه هم داده بود

💖عشقم خانواده ام💖

بعد اینکه سرم کلاه گذاشت عکسای پروفایلشو دیدیم فهمیدیم که این یه علف بچه سرمون کلاه گذاشت ولی صداش اصلا بچگونه نبود صدای بچه هم پیشش میومد هی میگفت بابا ساکت

ببین خود دیوار خیلی خوبه اگه همچیشو رعایت کنی منم  یکی باشماره همراه بمن گفت اگه پول واریز نکنی مثلا۲هزار تومن اگهیت پاک میشه چون قبلا مشابه همین دیوار بهم گفته بود منم تعداد اگهیام زیاد بود گول خوردم یه درگاه جعلی شاپرک بود اول میخواست ۵۰۰ ازم برداره اگه رمز پویا میزدم ولی با زور تونست ۴۵۵۰۰ و ۵۰۰۰۰تومن ازم برداشت منکه راضی نیستم ولی حواسم جمع شد دیگه اطمینان نکنم چون دیوارsmsنمیده توخود برنامه میگه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بزامنم اتفاق افتاد.ایشالا بدش دوا دکتر

خیرنبینن

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖