بچه ها من یک هفته ست روزی 8 ساعت دارم کار میکنم خییییییلی خسته شدم این یک هفته واسم جهنم بود نمیتونم درست بخوابم بدنم درد میکنه تاپیک های قبلم رو ببینید میفهمید چقدر دنبال کار بودم ازطرفی این تنها شرکتی بود که سابقه براش مهم نیست فردا قراره قرارداد ببندم خواهرانه کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم ادامه بدم یا نه
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
من کارخودم رودارم اولش خیلی خوب بود و درآمد داشت تو این یک سال کرونا همه اش یاتعطیلمون میکنند یا اوضاع کساده فعلا تو این کاربمون چون جایی خبری ازکارنیست
عشقم به من بگن برو سرکار با کله میرم و با افتخار❤️الانم میرم البته. ولی هنوز دانشجوام
روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋