2777
2789

باباش جدامون کرد خدا ازش نگذره حلال نمیکنم امید وارم تقاص دلمو پس بده سپردم به خدا بزنه تو سرس🙃🙂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باباش جدامون کرد خدا ازش نگذره حلال نمیکنم امید وارم تقاص دلمو پس بده سپردم به خدا بزنه تو سرس🙃🙂

ایشالا🤲

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

دخترای گل .. ازدواج با دوستی فرق داره .. برای ازدواج خیلی چیزا مهمه مثه توافق خانواده ها و هم کفو بودن و خیلی مسائل دیگه 

مطمعن باشین ازدواج با اختلاف خانواده ها و فقط عشق تنها شاید اوایلش خوب باشه اما یکم زندگی براتون عادی بشه چیزی جز دعوا و ناراحتی نداره . به قول مادرم باید گله تو رو بخواد نه یه کله ! یعنی جماعت خانوادش تو رو بخوان نه یه نفر فقط .. این حرفا رو از کسی میشنوید که چندین سال از زندگیش گذشته و متاهله

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
ایشالا🤲

خدا هزتون نگذرهههه احساسمو کشتن ارزوهامو نابود کردن ارزوهاشون نابود بشه تقاص دونه دونه اشکامو پس میدن....

پدری که بچه ۱۴ سالشو میفرسته شهر دیگه کار کنه پدر نیست تاپیک اخریمو ببین تقاص قطره قطره خونمو بده💔🙃

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
خدا هزتون نگذرهههه احساسمو کشتن ارزوهامو نابود کردن ارزوهاشون نابود بشه تقاص دونه دونه اشکامو پس مید ...

چرا اینقدر خود زنی میکنی .با این کارا فقط داری به خودت آسیب میزنی .سعی کن فراموشش کنی با داغون کردن خودت هیچی درست نمیشه 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
دخترای گل .. ازدواج با دوستی فرق داره .. برای ازدواج خیلی چیزا مهمه مثه توافق خانواده ها و هم کفو بو ...

الهی بمیرم برای امضات....😭😭😭😭😭

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
چرا اینقدر خود زنی میکنی .با این کارا فقط داری به خودت آسیب میزنی .سعی کن فراموشش کنی با داغون کردن ...

دارم تمام میشم مردم دیگه هیچی ندارم از دار دنیا عرفانمو داشتم خیر نیبینین ازم گرفتینش🙃

الهی بمیرم برای امضات....😭😭😭😭😭

دور از جونت

امضامو عوض نکردم درد دل خیلی از مادرایی که نابارورن ..

شکر خدا خداوند بهم با ای وی اف داده و الان دوماهشه تو دلمه .. دعاش کنید فردا میرم صدای قلبشو بشنوم . ان شاء الله سالم باشه و بمونه برام با سختی و زجر خداوند بهم هدیه اش داده ❤

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
دور از جونت امضامو عوض نکردم درد دل خیلی از مادرایی که نابارورن .. شکر خدا خداوند بهم با ای وی اف ...

خداروشکر عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍 چشم چشم چشم

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸