2789
عنوان

مدل موی چتری

180 بازدید | 13 پست

بچه ها دلم میخاد چتری بزنم اما همیشه موهام میدم بالای سرم.یعنی تا حالا موهام روی پیشونیم نریختم.احساس می کنم موهام چتری جلوشو بزنم دوباره میره بالا.روی پیشونیم نمیریزه

آرایشگاه ها باز که شدن برو آرایشگاه برات مرتب میزنتشون

فقط بعدش با همه چی برو حموم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان مشکلم اینه که باید با زور سشوار و ژل و ... روی پیشونیم نگه دارم؟

نه بابا میمونه ، خیلی هم خوشگله، ولی یکم بعد خسته میشی از اینکه توی صورتته

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
دقیقا همین اتفاق میوفته منم چتری زدم شکل جودی ابوت شده.  درصورتی که از چتری یکمی هم بلندتره با ...

اره منم الان دارم به همین موضوع فکر میکنم.خخخ.راه حلش چیه؟

نه بابا میمونه ، خیلی هم خوشگله، ولی یکم بعد خسته میشی از اینکه توی صورتته

اهه کلا همیشه موهام بالا شونه زدم ،بعید میدونم روی پیشانی بیوفته.مگر با زور سشوار و ژل و ...

اره منم الان دارم به همین موضوع فکر میکنم.خخخ.راه حلش چیه؟

تو حالت عادی هیییچ راه حلی نداره من برای مهمونی ها که دیگه خیلی واجب بود از حموم میومدم چتری هارو می‌ریختم هد میزدم که چتری هام روی پیشونیم خشک بشه و بخابه ولی سری بعد که بری حموم بیای همین اشه و همین کاسه 🤦🏻‍♀️ 

الان مشکلم اینه که باید با زور سشوار و ژل و ... روی پیشونیم نگه دارم؟

چیزی نمیخواد خودش قشنگ میمونه من چند سال چتری بودم 🤣🤣🤣😬فقط یه اتو بکش اونم باید دستت و خوب بگیری ک موهات شق نمونه

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...